Възраждане, заедно с редица организации и граждани, започваме кампания за

...
Възраждане, заедно с редица организации и граждани, започваме кампания за
Коментари Харесай

Възраждане започва кампания за събиране на подписи за провеждане на референдум

Възраждане, дружно с редица организации и жители, започваме акция за събиране на подписи за осъществяване на референдум за опазване на българския лев и имаме потребност от вашата помощ.

Готови ли сте да предприемете дейности и да отбраните българския лев? Възраждане, дружно с редица организации и жители, започваме акция за събиране на подписи за осъществяване на референдум за опазване на българския лев и имаме потребност от вашата помощ.

Ето по какъв начин можете да се включите и да подкрепите акцията:

1. Изтеглете формуляра за събиране на подписи от нашия уеб страница или Фейсбук страница.

2. Разпечатайте формуляра и започнете да събирате подписи от лица, които поддържат референдума и имат изборни права (имат навършени 18 години и са български граждани).

3. Уверете се, че всеки автограф включва трите имена, ЕГН и цялостния адрес на лицето, в това число етаж и номер на апартамент, написани четливо и вярно. Всеки човек би трябвало собственоръчно да изпише данните си и да се подпише, като изключения се вършат единствено за хора с физически увреждания и се записва в поле „ забележка “.

4. Не номерирайте подписите и страниците. Тази активност ще се извърши от нас при финалното оформяне на всички събрани подписи.

5. След като съберете задоволителен брой подписи, изпратете формуляра на адрес гр. София, бул. Христо Ботев №111, до Наталия Андонова, тел. 0886738222

6. Не забравяйте да изпратите формулярите допустимо най-скоро, с цел да сте сигурни, че можем да ги обработим навреме. Крайният период за вкарване на подписите в Народното събрание е 10 април 2023 година, а вашата пратка би трябвало да е при нас минимум 10 дни по-рано, с цел да сте сигурни, че ще успеем да ги обработим.

Тези указания са годни и за българите в чужбина.
По закон не е нужно да сте упълномощени, с цел да събирате подписи.

Ако имате някакви въпроси или терзания по отношение на процеса на събиране на подписи, не се колебайте да се свържете с нас.

Информация за координаторите и телефоните за връзка с тях може да намерите на изображението, прикачено към обявата.

Имаме потребност от Вашата помощ, с цел да се чуе гласът на тези, които поддържат българския лев. Следвайки тези стъпки и събирайки подписи, можете да извършите действителна смяна в бъдещето на страната ни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР