Възраждане внася сигнал в прокуратурата, ДАНС, КЕВР, МЕ, МВР за

...
Възраждане внася сигнал в прокуратурата, ДАНС, КЕВР, МЕ, МВР за
Коментари Харесай

Възраждане искат доклада за Боташ в зала до 25 април

Възраждане внася сигнал в прокуратурата, ДАНС, КЕВР, МЕ, Министерство на вътрешните работи за скандалната договорка с Боташ. В сигнала ще бъде показан и отчета на краткотрайната комисия. Този отчет е извънредно справедлив и професионално написан, разгласи на брифинг в Партийния дом Йордан Тодоров.

Мнозинството по всевъзможен метод се пробват да скрият тематиката. Това е обяснимо, защото Владимир Малинов е енергиен министър, съгласно депутата от Възраждане, а неговият автограф стои под контракта.

Възражения чули за следизборни сделки единствено и единствено отчетът да не види бял свят. Тодоров предизвести, че срокът, който дава партията е до 25 април да се гледа в пленарна зала. Ако това не се случи, те са подготвени да внесат данните и в Европейска комисия. Оказва се, че не ни е преференциално да се приключи контракта поради неустойките. Няма уговорка за предоговаряне на параметрите, а договорът бил несъразмерен. Не е нужно отчетът да се гледа на изключително съвещание, както желаят от ПП-ДБ.

Точката не влиза в дневния ред поради нежеланието на Жечо Станков да го вкара в зала.
 ПП-ДБ упрекнаха ГЕРБ за партизански тактики с контракта с Боташ
ПП-ДБ упрекнаха ГЕРБ за партизански тактики с контракта с Боташ

Мартин Димитров желае договорът да се предоговори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР