Възраждане в битка за проблемите пред опозицията в световен мащаб.

...
Възраждане в битка за проблемите пред опозицията в световен мащаб.
Коментари Харесай

Възраждане канят политик от забранена партия в Украйна

" Възраждане " в борба за проблемите пред опозицията в международен мащаб. И най-много на опозицията в Украйна. От партията са поканили на посещаване Юрий Диркач, политик от неразрешена партия.

Депутатът Ивелин Първанов на брифинг показа задачата на визитата на Диркач - да се оплаче от управляващите в страната си. Не е загадка властовата принуда и гоненията на инакомислещите в Украйна, съобщи Диркач. Той описа, че единствено преди 2 седмици е задържана адвокатка, защитаваща правата на опозицията.

Редица опозиционни водачи са задържани поради рецензии към Володимир Зеленски, задържани били и публицисти, а писатели стават жертва поради рецензиите си. Преди две години е похитен негов другар, деец от службите и Диркач допуска, че той е погубен. Всичко почнало през 2014 от Майдана.

От него се възползвали нарушителите, съгласно Диркач. От тогава Украйна е разделяна на езиков, набожен и териториален симптом, по думите му. Инакомислещите, които не признали управляващите след 2014 са обявявани за терористи. 6500 опозиционери са в пандизите или чакат присъдите си. Няколко хиляди са в неопределеност, както описа украинския посетител на Възраждане.

Опозицията не приветства нацизма, който сега шества в Украйна, описа той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР