Възраждане“ ще подобри резултатите си, но Стефан Янев и Български

...
Възраждане“ ще подобри резултатите си, но Стефан Янев и Български
Коментари Харесай

Татяна Дончева: През проекта на Янев няма да могат да парират ПП, не могат и да му прелеят гласове от БСП

„ Възраждане “ ще усъвършенства резултатите си, само че Стефан Янев и „ Български напредък “ няма да имат наличие в идващия парламент. Това разяснява в предаването „ Тази заран “ ръководителят на партия „ Движение 21 “ Татяна Дончева.

„ Това е лабораторно упражнение. Това е неглижиране на плана на Янев, тъй като има малко време. През него няма да могат да парират „ Продължаваме промяната “. Не могат да прелеят гласове от Българска социалистическа партия, тъй като Янев няма еднаквост. Янев имаше добър старт преди да се записва “, добави водачът на „ Движение 21 “.

Партията на Дончева няма да се яви на идните избори на 2 октомври.

„ В раздробеното политическо пространство се роди фрагментиран и неустойчив парламент. Проблемът е сложен. В настоящия миг той не може да бъде преодолян. Много обединения ще вземат по малко гласове “, добави тя.

„ За „ Движение 21 “ е значимо да се работи за нова групировка в идващите три месеца. Тук не става дума за коалиция, а за групировка, която да влезе в център-ляво. Следващата година има локални избори, а се обрисуват и парламентарни. Очертават се условия за активирането на нови хора и общности “, уточни Дончева.
Според нея тематиката с „ Газпром “ е обвързвана с отношението към Русия.

„ Който и да ръководи, каквото и да прави, в случай че желае да прекара зимата в България, би трябвало да обезпечи газ. Това, което направи „ Промяната “, е да прекъсне контракта с „ Газпром “, с цел да се хареса на някой, който ще ги задържи на власт. От „ Продължаваме промяната “ са повратливи хора, които както през вчерашния ден са споделили, че ще пресечен контракта с „ Газпром “, тъй като по този начин им е споделило посолството – в този момент ще кажат друго “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР