Възраждане се регистрира за участие в изборите на 2 април

...
Възраждане се регистрира за участие в изборите на 2 април
Коментари Харесай

След като се регистрира за изборите: „Възраждане“ се прицели в първото място


" Възраждане " се записва за присъединяване в изборите на 2 април с 4182 подписа, съобщи БГНЕС. Пред публицисти Цончо Ганев разгласи, че задачата на партията е да бъде първа политическа мощ.

" Искаме да имаме болшинство в Народното събрание, с цел да може да имаме независимо ръководство ", акцентира той.

По думите му желанието на " Възраждане " е българските жители да схванат, че има партия, която извършва всички поети задължения.

" Ние отиваме за победа, оттова нататък какво ще реши българският народ е една друга тематика " , сподели Ганев. Според него „ трансатлантическото болшинство от шест политически обединения в 48-ото Народно събрание “ е можело умерено да направи държавно управление.

" Това дали ще има постоянно държавно управление, минава през това дали евроатлантическото болшинство ще направи някоя срамна коалиция, както беше в по-предишния парламент, където видяхте Българска социалистическа партия дружно с " Демократична България " и Политическа партия. Сега няма да е учудващо, в случай че отидат и с ГЕРБ ", добави Ганев.

Условията, които от " Възраждане " слагат за поддръжка на държавно управление, са невлизане в Еврозоната, прекъсване на изпращането на оръжие към Украйна и унищожаване на американските бази в България.

Ганев заяви, че повече от 250 хиляди са събраните подписи за свикването на референдум за еврото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР