Възраждане“ организира утре, 8 февруари, от 9:00 часа протест пред

...
Възраждане“ организира утре, 8 февруари, от 9:00 часа протест пред
Коментари Харесай

„Възраждане“ организира протест пред КС в четвъртък

„ Възраждане “ провежда на следващия ден, 8 февруари, от 9:00 часа митинг пред постройката на Конституционния съд по отношение на плануваното му съвещание. Това заяви в коридорите на Народното събрание водачът на групировката Костадин Костадинов.

За на следващия ден е насроченозаседанието в Конституционен съд по жалбана партията за отхвърли на Народното събраниеда насрочи референдум за въвеждане на еврото.

По думите на Костадиновхората, които са погазили Конституцията в Народното събрание, в този момент се готвят да създадат това и в Конституционния съд. Ние чакаме на съвещанието да бъде погазено желанието на 604 хиляди българи да се свика референдум за опазване на българския лев, безапелационен беше той.

" Тук става въпрос не просто за едно допитване, а за допитване единствено и само за това по кое време да бъде въведено еврото - на нас ни бе отказано даже това обикновено право ", съобщи Костадинов

" Хората, които погазиха Конституцията в Народното събрание от обединението ПП-ДБ - Движение за права и свободи - ГЕРБ в този момент ще го създадат в Конституционния съд с новите попълнения на Десислава Атанасова и Борислав Белазелков.Те си мислят, че по този метод ще ни спрат. Не единствено, че няма да ни спрат - в противен случай, доста повече ни стимулират ", безапелационен бе водачът на " Възраждане ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР