Възраждане“ обяви, че няма да откликне на поканата на ПП-ДБ-СС

...
Възраждане“ обяви, че няма да откликне на поканата на ПП-ДБ-СС
Коментари Харесай

„Възраждане“ няма да се среща с ПП-ДБ-СС, нямало какво повече да си кажат

„ Възраждане “ разгласи, че няма да откликне на поканата на ПП-ДБ-СС за осъществяване на диалози за реализиране на единодушие по целите на бъдещото ръководство на София. От партията стимулират отхвърли си с това, че предходната седмица техни представители към този момент били изложили вижданията си във връзка с всички основни за столицата въпроси и нямало какво повече да си кажат с екипа на новоизбрания кмет и обединяването, което стои зад него.

Според „ Възраждане “ единствената цел на поканата на ПП-ДБ-СС е обезпечаването на поддръжка за кандидатурата на Борис Бонев за ръководител на Столичния общински съвет (СОС).

„ Миналата събота в границите на деветдесет минути посочихме концепциите ни за развиване на София в наличието на представители от ПП-ДБ, Секретен сътрудник и новоизбрания кмет. В рамките на срещата не получихме удостоверение или отменяне на нашите оферти, както и не чухме какви са техните цели и по какъв начин считат да ги осъществят. В тази връзка считаме, че на този стадий всичко във връзка с политиката по ръководство на София е изговорено и действителната причина за тази покана е търсенето на поддръжка за кандидатурата на ПП-ДБ и Секретен сътрудник за ръководител на Столичен общински съвет “, оповестяват от партията и прецизират, че групата им им собствен претендент за ръководител и няма да поддържа никого от претендентите на останалите партии.

„ С оглед на това, че работата за столицата е необходимо да стартира незабавно, призоваваме всички останали групи да поддържат претендента на „ Възраждане ", с цел да може Столичният общински съвет да проработи “, акцентира Деян Николов – ръководител на групата на „ Възраждане “ в СОС.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР