Възраждане не се отказва от протеста срещу зеления сертификат,

...
Възраждане  не се отказва от протеста срещу зеления сертификат,
Коментари Харесай

Възраждане не се отказва от протеста срещу зеления сертификат, отпадащ след 3 дни |

" Възраждане " не се отхвърля от митинга против зеления документ, оповестиха посредством фейсбук позиция от партията.

" Днес победи нормалността ", написа още в позицията.

Протестът им ще се организира в сряда от 11 часа пред Министерски съвет, макар че зеленият документ ще отпадне ден по-късно - в четвъртък. (По-рано през днешния ден - от 24 февруари притежателите на заведения ще вземат решение дали да го изискват, от 5 февруари той отпада за клиентите и остава единствено за личния състав, а от 20 март отпада за всички.)

" Възраждане " декларират още, че са постигнали задачата си, а " държавното управление, вследствие на проведения от нас публичен напън, заприказва за отпадане на документа. "

Въпреки това от партията на Костадин Костадинов оповестиха, че митингът им ще се състои, тъй като " периодите са незадоволителни ", а " запазването на маските и тестването на учениците е недопустимо ".

Те желаят и преразглеждане на бюджета в частта му за противоепидемичните ограничения, само че няма да участват на второто четене на проектобюджета за 2022 година, защото по това време ще стачкуват против отпадащата мярка. 

По-рано през днешния ден финансовият министър изясни, че е планувано парите по противоепидемичните ограничения, в това число и добавките пенсиите, да се изплащат до края на юни

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР