Възпитаници на школите към Центъра за личностно и творческо развитие

...
Възпитаници на школите към Центъра за личностно и творческо развитие
Коментари Харесай

Музика, танци и изработване на еко бижута „Три часа след Джулай“ на Моста на влюбените в Благоевград

Възпитаници на школите към Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград извършиха с детска шум и творчество Моста на влюбените в празника „Три часа след Джулай“.

Иновативно и автентично събитието притегли и деца от детски градини и занимални. Децата свириха на пиано, цигулка, китара, пяха и танцуваха балет, а в работилничките по приложно изкуство изработваха бижута от еко материали.  Събитието бе намерено от Богдана Костадинова – шеф на ЦЛТРДБ, специфичен привет насочи Силвия Домозетска, шеф на Дирекция „ Култура, спорт, туризъм “ към Община Благоевград.

„ Това прелестно събитие в първия юлски ден носи наслада и на дребни и на огромни и надяваме се с него да сложим началото на едно нехайно лято на децата на Благоевград. Благодарим за силата и любовта, които влагате в творчеството!“, сподели в част от приветствието си към дребните създатели Силвия Домозетска. И като на един същински Джулай Морниг, въпреки и три часа след изгрева, гостите се украсиха с хипи гердани от макарони.

Красивите и вълнуващи прояви на Моста на влюбените не престават с второто издание на лятна танцова фиеста, проведена от Община Благоевград и инструктори от локални клубове.

Очакваме ви довечера!

Мястото е Мостът на влюбените!

Часът е 20:30 ч.!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР