Възобновено е излъчването на телевизия Алфа“. В момента телевизията излъчва

...
Възобновено е излъчването на телевизия Алфа“. В момента телевизията излъчва
Коментари Харесай

Телевизия „Алфа“ тръгна отново с послания срещу Валери Симеонов

Възобновено е излъчването на телевизия „ Алфа “. В момента малкия екран излъчва изявление с президента на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа Ян Захрадил.

Програмата на малкия екран бе прекратена на 15 октомври в 19.00 часа. Тогава на екрана се появи известието „ Телевизия Алфа спря. Питайте държавното управление за какво “.

Във вторник вечерта на черен декор с бели букви едно след друго се появиха няколко известия, за чийто създател се показва Волен Сидеров. В тях водачът на Политическа партия „ Атака “ разгласи съдружния си сътрудник в „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов за човек на милиардера Джордж Сорос.

Текстовете на известията гласят следното:

„ Сорос от десетилетия работи за разбиването с християнството, българската нация и еднаквост. Той постанова джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има собствен вицепремиер в българското държавно управление. Битката против соросоизма е борба на утрешния ден! Българи, определете а чия страна сте “.

„ Как Сорос още ръководи България – Истанбулската спогодба щеше да мине под натиска на ГЕРБ – Цветанов и НФСБ – Валери Симеонов, в случай че не бях се противопоставил гневно “.

„ Как Сорос още ръководи България – На 15 октомври вицепремиерът Симеонов по Българска национална телевизия влезе в разкол във връзка настояването за ерес в Македония, нанесе удар по българската история и се сложи над църковните догми с думите: „ Не виждам за какво канонът би трябвало да бъде спазван… “ Призовавам премиера да каже това позиция на българското държавно управление ли е “.

„ Човекът на Сорос в държавното управление – Валери Симеонов нападна Православието в прорез с всички църковни догми. Работи за ерес на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе “.

Съобщенията на малкия екран станаха мотив депутатите от НФСБ да снемат доверието си от Волен Сидеоров като ръководител на парламентарната група на „ Обединени патриоти “.
 %d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%bd2  %d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%bd1  %d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%bd
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР