Възмутени туристи описа почивката си, която се е превърнала в

...
Възмутени туристи описа почивката си, която се е превърнала в
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Почивка в хотел в Черноморец се превърна в истински ад, потресаващи СНИМКИ

Възмутени туристи разказа почивката си, която се е трансформирала в призрачен сън в хотел в Черноморец. За ужасното прекарване ни споделя читателят на БЛИЦ Никола Колев, който изпрати и фотоси от мястото, където е почивал. Ето какво написа той:

"Здравейте! Искам да споделя моето усещане от почивката ми този уикенд в Черноморец. Някакво сходство на хотел или интернат. Точно и аз не мога да го дефинира. Казва се Хотел Понтика, оферират предложения в grabo.bg. Хигиената в този хотел е под всякакво равнище.

Такава нечистотия за 90 лева на вечер. Не съм и представял, че ще попадна в миналото в по-голяма бедност на нашето Черноморие. На фотосите в интернет пространството наподобява по напълно друг метод. Съпругата ми беше нахапана цялата от дървеници и 2 нощи не сме мигнали.

Вместо уикенд отмора, преживяхме 2 кошмарни безсънни нощи. Според вас, по този начин ли би трябвало да наподобява хотел, които си предлага услугите за 90 лева на вечер? Благодаря за вниманието!

Надявам се да отразите съответно моят проблем и хората да си имат едно на разум какво могат да чакат като хигиена от нашите родни хотели, на нашето родно Черноморие. ", написа той.



































Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР