Възможността за съставяне на правителство с първия мандат е изчерпана.

...
Възможността за съставяне на правителство с първия мандат е изчерпана.
Коментари Харесай

Асен Василев: Възможността за съставяне на правителство с първия мандат е изчерпана

Възможността за сформиране на държавно управление с първия мандат е изчерпана. Защото, както заявих и във вторник, това, което Мария Габриел направи – да даде лист с министри, които не са съгласувани и не знаят състава на кабинета, е безусловно недопустимо. Това съобщи финансовият министър в оставка Асен Василев, представен от NOVA.  " Предстои да забележим дали и към кого бихме могли да се обединим, с цел да се образува това държавно управление ", посочи той. 
 
" Ако Мария Габриел се е почувствала наранена от прилагателните, които използвах в персонално качество, бих се извинил на дамата Мария Габриел. Но на претендента за министър председател Мария Габриел освен, че не бих се извинил, само че и считам, че нейното държание е безусловно непростимо. Да си играе със ориста на българския народ по този невиждан метод, съгласно мен, е неприемливо освен за министър председател, само че и за политик ", уточни Василев. 
 
" Хайде да спрем да си играем на периоди и да стартираме да гледаме съществено на проблемите, които стоят пред страната. И на това, че би трябвало да има устойчиво държавно управление, в случай че изобщо има воля ", добави финансовият министър в оставка.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР