Възможностите за провеждане на съвместни инициативи в сферата на туризма,

...
Възможностите за провеждане на съвместни инициативи в сферата на туризма,
Коментари Харесай

Вълчо Чолаков запозна посланика на Азербайджан с потенциала на област Бургас

Възможностите за осъществяване на взаимни начинания в областта на туризма, висшето обучение, културата, бъдещи вложения, разискаха по време на среща регионалният шеф Вълчо Чолаков и доктор Наргиз Гурбанова, ексклузивен и пълномощен дипломат на Република Азербайджан в Република България.
Вълчо Чолаков срещна посланика с икономическия и туристически капацитет на област Бургас. Той изрази подготвеност за присъединяване в събития, които биха развили и задълбочили двустранните стопански и културни взаимоотношения сред двете страни. 
От своя страна Н.Пр. доктор Наргиз Гурбанова акцентира обичайно положителните връзки сред България и Азербайджан в разнообразни сфери - на образованието, спорта и туризма. По думите й през 2016 година българските курорти са били посетени от 16 хиляди туристи от Азербайджан, което подрежда страната ни измежду желаните дестинации. 
По време на срещата бе подложен акцент върху бъдещи стратегически интернационалните планове, по които двете страни биха могли да си партнират - в области като енергетика, туризъм, превоз и просвета.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР