Възможности за осигуряване на средства за пътни обекти, които вече

...
Възможности за осигуряване на средства за пътни обекти, които вече
Коментари Харесай

Комитова и шефовете на АПИ и Автомагистрали умуват откъде да намерят пари за пътни ремонти

Възможности за обезпечаване на средства за пътни обекти, които към този момент се извършват, разискаха министърът на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова и заместник-министър Тодор Анастасов с членовете на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " и с

От Министерство на регионалното развитие показват, че дефицитът на финансов запас за настоящи поправки по републиканските пътища е поради , в сравнение с е плануваният за тази година бюджет на Пътната организация.

Шефът на " Автомагистрали " инж. Валентин Вълков предизвести, че, поради раздаваните от предходното управление средства финансовият запас на държавната компания е на своя най-малко. Освен строителството на нови пътни сектори сдружението извършва настоящи поправки по републиканската пътна мрежа, предоставени от АПИ след публични поръчки, като употребява и подизпълнители. По данни на ведомството от предходното управление към контрагенти по такива контракти са разплатени 19 млн. лева, само че без утвърждение от страна на АПИ.
 Държавни организации с бюджети за стотици милиони са поели задължения за милиарди
Държавни организации с бюджети за стотици милиони са поели задължения за милиарди

За " Хемус " страната е платила 71% от цената на целия обект, а е получила като осъществяване 5% от него

Комитова посочи, че заплащания за изпълнена активност ще бъдат правени след инспекция на количеството работа и качеството й.

Председателят на АПИ Апостол Минчев съобщи, че от Агенцията ще изискат техническа експертиза от Университета по архитектура, строителство и геодезия , която да дефинира дали която планува вместо тунел да бъде построена траншея, е целесъобразна.

На срещата бяха разисквани и недостатъци в работата на тол системата и благоприятни условия за нейното усъвършенстване.
 АПИ: Пари за поправки няма
АПИ: Пари за поправки няма

АПИ ще търси отговорност за поддръжката на камерите и от " Капш трафик Солюшън "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР