Възможно ли е едно обещание да накара човек да пие

...
Възможно ли е едно обещание да накара човек да пие
Коментари Харесай

Пенсионер пие само Кока-кола в продължение на 40 години

Възможно ли е едно заричане да накара човек да пие една-единствена напитка в продължение на цели 40 години? Оказва се, че да и Перо Айтман е доказателство за това, показва Express.

Всичко в живота на хърватина се трансформирало преди доста години, когато тържествено заречен на майка си, че повече няма да близне алкохол. Така Перо заменил високите градуси с известната газирана напитка.

Днес той е на 75 години и не има намерение да се отхвърля от метода си на живот.

" Майка ми не харесваше това, че като млад пиех много и тъй като бе доста религиозна, ме закле да спра да пия. Тъй като Кока-кола беше единственото друго пиво, което ми харесваше на усет започнах с нея ", спомня си пенсионерът.

През годините мъжът от хърватското градче Каранач развива навика да пие по няколко чаши Кока-кола дневно, които го карат да стои надалеч от алкохола. Сега той пие по една чаша заран, една преди и след обяда си, една на вечеря и една преди лягане. Подобен режим може да има негативен резултат върху организма, само че съгласно Перо за момента той няма никакви недоволства. Той обаче признава, че е привързан.

Кока кола е моят опиат и ще я пия до момента в който умра ", безапелационен е той макар, че майка му от дълго време не е сред живите. Може би това не е съвършената опция, само че сигурно " Кока кола " е по-добрият вид спрямо прекаляването с алкохол.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР