Възможно е вече да сте осъзнали повече от страховете си

...
Възможно е вече да сте осъзнали повече от страховете си
Коментари Харесай

Какви страхове крие подсъзнанието ви?

Възможно е към този момент да сте осъзнали повече от страховете си и да сте разбрали какво би трябвало да вършиме, с цел да ги преодолеете. Но у всеки у нас са насъбрани страхове, скрити в подсъзнанието, до които мисълта мъчно доближава. Изискват се доста извършения и безмилостна почтеност, с цел да стигнем до тях, надълбоко скрити от егото в дълбините на душата ни. А от време на време въобще не подозираме за тях!
Нека надникнем в подсъзнанието благодарение на тази картина, основана от Владимир Куш. Какви страхове крие подсъзнанието ви? Първото нещо, което забележите на рисунката, ще ви даде отговор на този въпрос. Да започваме.
НОЖЪТ:Страхувате се от някаква болест. Изпитвате смут от мисълта, че може да ви сполети смъртоносно заболяване, което дреме в организма ви. Особено тревожна е мисълта за непредвидената ви гибел.
ГЪСЕНИЦАТА:Имате боязън от призраци. Учените му споделят фазмофобия. Мисълта, че те могат да ви преследват, не ви дава покой. Вероятно заспивате на светната нощна лампа или на пуснат тв приемник. Ако останете сами вкъщи, постоянно затаявате мирис, ослушвате се за странни шумове, няколко пъти проверявате ключалките и прозорците. Не обичате момента преди да заспите, тъй като изпитвате тревога.
ПЕПЕРУДАТА:Предателство и отменяне — това е най-лошият ви боязън. Вероятно сте имали съществени житейски проблеми, провокирани от недобросъвестни хора, които са ви предизвикали болежка и са навредили на душевното ви благоденствие. Не е изключено, че сте били отхвърлени от обичан човек, ненадейно за вас. Или сте уволнявани постоянно от работа. Но сте се научили да пазите всичко това в себе си. Въпреки това, страхът изригва като гейзер всякога, когато се сблъскате с сходна обстановка.
ЯБЪЛКАТА:Страхът от гибелта е най-силният и труднопреодолим човешки базисен боязън. Но казусът с страстта не е както в първия разказан случай с ножа. Вие се страхувате за ориста на най-близките си. Може би неотдавна сте изгубили към този момент непосредствен и тревогата прави транспорт към други близки, с цел да укрепи болката. Вие даже не можете да мислите за сходна възможност, защото контузията, която сте получили при печалното събитие, не е модифицирана и вие сте уязвими, въпреки и нищо да не се е случило тук и в този момент. Страхът от гибелта идва от дълбините на подсъзнанието.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР