Възможно е да има нови арести по случая с убийството

...
Възможно е да има нови арести по случая с убийството
Коментари Харесай

Живко Коцев: Възможно е да има още арестувани за убийството на Пейо

Възможно е да има нови арести по случая с убийството на 44-годишния Пейо Пеев. Това разгласи по Народоосвободителна въстаническа армия основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Разследващите са безапелационни за виновността на двете упрекнати дами - брачната половинка и тъщата на Пеев. Сега се ревизира дали и кой е оказал помощ за укриване на тялото.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев съобщи, че най-малко още двама души са в полезрението на полицията и сега се проверяват от органите на реда. Става дума за хора от обкръжението на брачната половинка на Пейо Пеев - Габриела и нейната майка - Красимира. В тази връзка Коцев изясни, че лицата се проверяват като възможни помагачи на създателите на закононарушението, ревизира се дали те са укривали материални доказателства и за изтриване на следи.

Главният секретар разказа фрагментите от видеокамери, запечатали момента на убийството на Пейо Пеев, като шокиращи и брутални.

Появиха се злокобни фрагменти от убийството на Пейо Пеев

Припомнямe, че Пеев първо е бил удушен, а по-късно тялото му е превозено до гориста местноат, близо до хижа " Алеко ". Той е бил изместен на пасажерското място, а колата е била опожарена.

Има други лица, които се ревизират за съпричастност към самото действие. По-скоро като форма на помагачество, като подкрепяне на активността по укриване на материални доказателства, изтриване на следи, само че за самото авторство нямаме съмнения на кръга на проверяваните лица. Това са лица, които са свързани с Красимира, майката на Габриела и самата Габриела, съобщи Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР