Възможни са прекъсвания на достъпа до услугите, предоставяни от портала

...
Възможни са прекъсвания на достъпа до услугите, предоставяни от портала
Коментари Харесай

Възможни са прекъсвания на достъпа за електронни административни услуги на МВР

Възможни са спирания на достъпа до услугите, предоставяни от портала за електронни административни услуги на Министерство на вътрешните работи и до уеб портала на министерството. За това предизвестяват от Дирекция "Комуникационни и осведомителни системи " към Министерство на вътрешните работи.

Причината е, че от 09.30 часа до 21.00 часа на 16 ноември /събота/ и за същия времеви интервал на 17 ноември /неделя/ ще се прави замяна на основни информационни устройства за доставка на интернет инфраструктурата на министерството.

Маринов: Проектобюджетът на Министерство на вътрешните работи за 2020 година дава опция за увеличение на заплащането на нощния труд

От Пътна полиция прецизират, че от 17:30 часа през днешния ден до 09:30 часа в утрешния ден краткотрайно няма да има достъп до Автоматизираната осведомителна система "Управление на наложени санкции по наказателни постановления и осъществяване на заплащания по тях през Интернет, SMS и WAP " и до Портала за електронни административни услуги - Задължения по документи, издадени от "Пътна полиция ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР