Възможен помагач е успял да заличи следите на Габриела Славова

...
Възможен помагач е успял да заличи следите на Габриела Славова
Коментари Харесай

След убийството: Помагач опитал да заличи следи в къщата на Красимира. Телефонът на Пейо бил…

Възможен помощник е съумял да заличи следите на Габриела Славова – Пеева по автомобила „ Пежо “ 407 на убития Пейо Пеев, оповестява „ Телеграф “. Опит да се изтрият и дактилоскопични данни, оставени от тъщата Красимира Трифонова, също е юридически, само че криминалистите са съумели да извадят отпечатъци, които са приложени като доказателство.
„ Няма следи по колата и по ключа от колата на Габриела. Няма съответни данни по кое време е настъпила гибелта, няма доказателства и от приложената видеоекспертиза “, бе и единият от причините на топадвокатката Марияна Тодорова.
Клетки
Юристката бе наета по неотложност от тъщата Красимира Трифонова, с цел да пази щерка й Габриела. Самата дипломатка Трифонова остана в ръцете на юрист Велика Андонова, за която се приказва, че е близка другарка със сестрата на обвинената Светлана Георгиева, която също е юрист. От отбраната настояха, че записът от камерите, на които се вижда по какъв начин клетият Пейо е изтезаван, не са задоволително ясни. „ Самите специалисти вършат догатки за дейностите вътре, без да се конкретизира. Не може въз основата на това да се повдига обвиняване “, безапелационна бе юрист Тодорова. В хода на съвещанието стана ясно още, че Пейо Пеев е бил убит към 21.24 часа на 18 януари, а телефонът му е давал индикация, че е включен и трафичните данни на клетка в региона на „ Свети Наум “ над Драгалевци в 9.14 часа на 19 януари, Йордановден по остарял жанр. Целта явно е била да заличат следите.
Интимно
От отбраната още веднъж настояха делото да е при закрити порти, защото дипломатката Красимира Трифонова е дълготраен помощник в междуправителствената Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ). Друг мотив беше, че на съвещанието ще излязат интимни детайлности за дъщерята Габриела Славова – Пеева, която, въпреки и в брак с Пейо, е имала паралелна връзка с някогашния народен представител от „ Продължаваме промяната “ (ПП) Велико Минков. Самият политик твърди, че 4-месечното бебе Кристиян е негово и даже води дело за бащинство в Бургаския областен съд. Минков беше и на митинг пред Съдебната палата в София дружно с други другари на Пейо, които настояха за обективен развой. Съдия Пламен Дацов бе безапелационен, че няма да засекретява съвещанието и се базира на обстоятелството, че публичността на правосъдните съвещания е изключителна полезност и е заведена като главен принцип в Конституцията на Република България – член 121, алинея 3.
Брутално
Съдебният състав дефинира Габриела Славова да бъде върната назад зад решетките. Досега брачната половинка на убития Пейо беше с мярка за неотклонение „ домакински арест “ с аргумента, че би трябвало да поставя грижи за двете си деца – 6-годишния Михаил и четиримесечния Кристиян. Децата обаче са предадени от обществените служби на грижите на родителите на Пейо – Иванка и Орлин Пееви. В ареста бе оставена и майка й Красимира Трифонова. „ Изключително брутално закононарушение против непосредствен, в тази ситуация – татко на детето й “, сподели ръководителят на състава арбитър Пламен Дацов в крайното си определение. В последната си дума пред съда Трифонова съобщи, че от 30 години работи за България и за българите в чужбина. „ Искат да ни вземат децата, ние сме почтени! “, сподели през сълзи тъщата.
„ Срещу щерка ми Габриела има скрит план. Едното дете да вземат родителите на Пейо, а другото „ биологичния материал “ Велико Минков “, настоя тя. Определеният за „ биологичен материал “ Минков пък разяснява след съвещанието, че най-сетне е спокоен, че двете дами са оставени зад решетките. „ Това е патология. Личи си гигантското предпочитание на мен и Пейо да бъдем татковци, а за Габриела и майка й сме единствено биологичен материал “, съобщи мъжът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР