Въвличат Родината ни в конфликт с предизвестен печален край. Това

...
Въвличат Родината ни в конфликт с предизвестен печален край. Това
Коментари Харесай

Въвличат Родината ни в конфликт с предизвестен печален край

Въвличат Родината ни в спор с предупреден скръбен край. Това написа в собствен коментар Страхил Ангелов.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Делегацията в Киев изпълзя от бункера и Желязков ги поведе да целунат ръка или друга част от тялото на Зеленски!

След като членовете на „ украинската група “ от българския парламент толкоз доста държи да се води война до последния патрон и откакто смятат, че са длъжни мигновено да предадат парите и оръжията на страната ни, дано дадат персонален образец оставайки като доброволци на фронта в Украйна, както и да създадат дарения първо от персоналните си финанси преди да раздават тези на българския народ.

Аз не виждам бъдещето си и това на децата ми в бункери и окопи и не искам България да се трансформира във фронтова страна

Това не е наша борба и няма нищо общо с българския народен интерес. Членовете на тази парламентарна делегация, която се кълне във честност пред Зеленски не ме съставляват! Поведението им е незаконно и политическите субекти, които са ги делегирали там ще понесат цялата отговорност за това, че въвличат Родината ни в спор с предупреден скръбен край. Да си купуваш индулгенция като излагаш на риск живота и здравето на народа си, като редовно изразяваш подготвеност да въвлечеш страната си във война е национално изменничество и тежко закононарушение. Моралната деградация на медии и клакьори вид „ потребни идиоти “, които одобряват протичащото се с телешки възторг и се пробват да го показват пред българския народ като нещо позитивно, даже не се нуждае от коментар.

Толкова нискобюджетна и детска агитация могат да популяризират единствено тежко подвластни и ниско интелигентни хора, лишени от обикновено човешко достолепие

Това са политически трупове, които се пробват да оцелеят още малко кълвейки като лешояди натрупа на личната си страна. Готови са на безусловно всичко единствено и единствено да останат на власт още някой и различен месец до момента в който съветските танкове не влезнат в Киев. Тогава всичко за тази слугинска сган ще завърши!

Още отзиви четете в категорията Коментари 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР