Въвеждането на машинно гласуване дава някакви гаранции, че ще се

...
Въвеждането на машинно гласуване дава някакви гаранции, че ще се
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Борисов мъчително си отива, подскача като баскетболна топка из страната

" Въвеждането на машинно гласоподаване дава някакви гаранции, че ще се спре пазаруването на гласове. От ГЕРБ ще приказват всевъзможни неща за машинното гласоподаване, само че Бойко Борисов постепенно и трудно си отива от политиката. Това се вижда и от държанието му – подскача като баскетболна топка из страната. Имам възприятието, че изпращаме Тодор Живков. Относно пазаруването на гласове ще го кажа непосредствено - там, където има купувачи на гласове за Движение за права и свободи, не бяха заменени шефовете на ОД на Министерство на вътрешните работи. Да забележим, има още 10 дни до изборите ". Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV съпредседателят на обединението " Демократична България " ген. Атанас Атанасов.

" Основната задача на " Демократична България " е промяна в правосъдната сфера. Ние сме подготвени и ще търсим освен социална, само че и парламентарна поддръжка за тази промяна. Тя е наложителна. Законът не се ползва еднообразно към всички и това е огромен недостатък. Ние се борим и за възобновяване на парламентарната република. В последните 10 години имахме държавна република на Борисов. Най-важният закон в страната е приемането на бюджета. Борисов в никакъв случай не е давал пояснения по какъв начин се разходва той и раздаваше пари през прозореца на джипката за щяло и нещяло ", добави той.

" Със глобените по закона " Магнитски " американците отново ни демонстрираха къде имаме проблеми. Въпросът е кой разреши да има хора като Пеевски и Божков. Отговорът е ръководещите. В момента най-важното е в Народното събрание да се сътвори реформаторско болшинство, което да успее да сътвори работещо държавно управление. Виждате какъв брой кирливи ризи извади на бял свят служебния кабинет, а има още толкоз доста нередности и далавери за откриване ", приключи Атанас Атанасов.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР