Въведените заради COVID-19 противоепидемични мерки у нас и неяснотата кога

...
Въведените заради COVID-19 противоепидемични мерки у нас и неяснотата кога
Коментари Харесай

В условията на пандемия: Къде ще празнуват абитуриентите баловете си тази година?

Въведените поради COVID-19 противоепидемични ограничения у нас и неяснотата по кое време още веднъж ще отворят заведенията за хранене местят зад граница. По-заможните родители на зрелостниците всеобщо броят по близо 800 лв. за вълшебната вечер на отрочетата си в Дубай да вземем за пример, написа.
Според една от офертите в мрежата зрелостниците могат да полеят завършването на междинното си обучение с 5-дневна почивка в хотел с три звезди в безоблачен Дубай против 750 лева В офертата е включен и наложителният за влизане в страната PCR тест. По време на престоя си зрелостниците могат да избират разнообразни спомагателни пакетни прекарвания като сафари с джипове в пустинята против 90 евро, обяд в емблематичния хотел " Бурдж ал Араб “ за 190 евро или панорамна обиколка на Абу Даби, сподели инспекция на " “.
 8 неща, които в никакъв случай НЕ би трябвало да вършиме на бала си 8 неща, които в никакъв случай НЕ би трябвало да вършиме на бала си
Номер 1: Не се престаравайте. Да, изглеждате смешно. Няма нищо по-красиво от нещо изчистено и семлпо. В устрема си да сте красиви и ор...
Не липсват и оферти за пътувания зад граница до по-близки дестинации. Туроператор изкушава с оферта за петдневна отмора в Бодрум за по-малко от 500 лева на база Ultra All Inclusive. Отново на всеки 10 записани зрелостници един началник получава гратис място. Изискваният депозит е едвам 10 лева, а доплащането би трябвало да бъде направено до 30 април. В случай че сме решили да анулираме своята резервация от 14 до 7 дни преди датата на тръгване, неустойката, която би трябвало да заплатим, е в размер на 50% от цената на пътуването. При анулация на ваканцията в по-малко от 7-дневен период преди датата на настаняване губим цялата предплатена сума.
Ако зрелостниците въпреки всичко са решили да прекарат своя бал в България, могат да резервират някой от хотелите по морето, където два месеца преди датата на заветното тържество хотелиери към този момент примамват зрелостници с All Inclusive за под 100 лв. като по този начин подбиват цените на кувертите в столичните заведения за хранене. Въпреки пандемията зрелостниците с ненаситност се суетят към избора на ресторант или пътешестване.
Част от родните заведения за хранене обаче не са оповестили своите предложения поради заплахата да затворят още веднъж. Така да вземем за пример за нощувка в 5-звезден хотел край Варна на база All Inclusivе зрелостниците ще броят по 66 лева В случай че желаят да прибавят празнична вечеря към закупения пакет, ще би трябвало да доплатят още 55 лева Задължителното изискване, с цел да отбележат празника си на толкоз ниски цени, е да останат в хотела най-малко две вечери. За задачата те би трябвало да заплатят 30% задатък до 10 дни след удостоверение на резервацията, 50 на 100 от сумата - до 30 април, а цялата сума - до 15 май. Предвид пандемията се оферират и гъвкави условия за отменяне на резервациите. Отмяната на поръчките при положение на непредвидени условия е безвъзмездна до 30 дни преди датата на идване на групата. До 15 дни преди настаняване се удържат 100% от първата нощувка. В офертите по морето се срещат и специфични екстри като гратис настаняване на класни ръководители и шеф и 15% понижение от цената на куверта за поканени преподаватели.
В същото време вечерята в столичен ресторант по случай завършването на гимназия удря 120 лева Предварителните менюта включват салата, предястие и главно с две гарнитури. Празникът се подслажда й с парче орехов чийзкейк. Напитките също влизат в цената - дребна ракия или водка, половин бутилка бяло или алено вино, безалкохолно и минерална вода. На всеки 20 куверта пък някои уредници подаряват един. 
 12 неща, които зрелостниците не знаят 12 неща, които зрелостниците не знаят
Да броиш до 12 е еуфорично занятие с предвидими последици. Тук взехме решение да изброим тези от тях, с които зрелостниците следва да с...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР