Във Второ РУ разследват кражба от кафеавтомат в РусеНа 16

...
Във Второ РУ разследват кражба от кафеавтомат в РусеНа 16
Коментари Харесай

Кражбите в Русе не спират - обраха кафеавтомат, гараж, задигнаха и колело

Във Второ районно управление (на МВР) проверяват кражба от кафеавтомат в Русе

На 16 май към 03:50 ч. на ЕЕН112 е получен сигнал от продавач на павилион в региона на покрития пазар до товарна гара, за разрушен кафе-автомат наоколо до обекта. Изпратените на местопроизшествието чиновници на полицията са открили, чия благосъстоятелност е машината и са уведомили представител на компанията. По негови данни от автомата е била осъществена кражба на сумата от към 50 лева на монети с друг номинал. Дежурна оперативна група е направила оглед на местопроизшествието, закононарушението е документирано и е почнало следствие, като е формирано досъдебно произвеждане.

В Първо районно управление (на МВР) е стартирана работа по кореспонденция за кражба на велосипед

Според сигнала, закононарушението е осъществено сред 11 и 13 май т.г, в гр. Русе от вход на жилищна постройка на адрес на ул. Славянска, откъдето велосипедът е лишен след прерязване на проволка. По данни на притежателя вредата е за към 350 лева Започната е инспекция с оглед данни за закононарушение по чл.195 ал.4 от Наказателен кодекс.

В районно управление (на МВР) – Ветово е формирана кореспонденция по сигнал за осъществена взломна кражба от парцел в гр. Ветово

Според декларираното от пострадалия собственик, за времето от 16:00 часа на 13 май до 15:00 часа на 14 май, след изваждане на халка на катанец е проникнато в гаражно помещение към парцела и е осъществена кражба на моторна резачка за дърва, косачка за трева, два ъглошлайфа и един винтоверт. Стойността на нанесената с закононарушението вреда се прецизира. По случая работят чиновници на районно управление (на МВР) – Ветово, като е стартирана инспекция с оглед осъществено закононарушение по член 195, алинея 1, т.3 от Наказателен кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР