Във вторник вечерта Италия загуби много тежко с 2:5 от

...
Във вторник вечерта Италия загуби много тежко с 2:5 от
Коментари Харесай

Донарума влезе в спор с журналистка след загубата от Германия

Във вторник вечерта Италия загуби доста тежко с 2:5 от Германия в Лигата на нациите, като „ адзурите “ не бяха допускали пет гола от далечната 1957 година, когато това им се случи против Югославия.

Вратарят на отбора Джанлуиджи Донарума пък въобще не беше в положително въодушевление след мача и реагира остро на един от въпросите на публицистите.

„ Ядосани сме. Нямаме опрощение, би трябвало колкото се можем по-скоро да излезем от това положение и да покажем същинското си лице. Днес не показахме нищо. Бяхме изтощени след 4 мача за 15 дни в края на сезона, само че не си търсим оправдание. Трябва да се погледнем в очите и да проучваме случилото се “, съобщи Донарума.

„ Всички направихме неточности. Да, при 0:4 можех да изчистя топката по-добре, само че значимото е да се учим от грешките и да израстваме”, продължи стражът на Пари Сен Жермен, след което една от репортерките напомни, че той не за първи път позволява сходен гол след върната от бранител към него топка.

„ Кога се е случвало преди? Когато ме фаулираха против Реал Мадрид ли? Ако ще спорим за тези неща - добре. Тук съм, с цел да приказвам за тима. Ако желаете да ме обвините - ОК, ще поема виновността за загубата. Аз съм капитан на този отбор и няма да наведа глава. Опитвате се да извършите нещо огромно от една грешка”, отговори ядосано Донарума.

Вратарят добави, че счита за демонстрация на пренебрежение опита на Йосуа Кимих да го трансферира от центъра в последните секунди на мача.

Donnarumma Collection 2.0! - Papere con i piedi
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР