Във вторник възстановяваме движението по ул. Кукуш, която е основна

...
Във вторник възстановяваме движението по ул. Кукуш, която е основна
Коментари Харесай

Във вторник възстановяват движението по ул. Кукуш

Във вторник възвръщаме придвижването по ул. " Кукуш ", която е съществена за регион " Илинден " и тя е част от програмата ми за ремонт на съществени квартални улици.
 Имаме цялостна подготвеност да стартираме и главния ремонт на ул. " Щросмайер ", само че поради плануваното създаване и на нови подземни мрежи, ще стартира след зимата.
 Заедно с главния ремонт на ул. " Кукуш " изградихме близо километър нова канализация, тръбопровод, ново улично осветяване и тротоари. През уикенда ще се приключи повдигната пешеходна пътека и ще се сложи маркировката.

 Благодаря за търпението на живеещите и работещите в региона, знам че за тях това е дълго чакан ремонт, само че изтърпяха усложнения по време на строителството.
 Благодаря и на кмета на регион " Илинден " Иван Божилов, който работи дружно с нас на терен и беше съвсем всекидневно на място.

 Тази година работим по още няколко съществени квартални улици – " Н. Коперник " в " Слатина ", която е подготвена, ул. " Народно хоро " и ул. " Народен воин " в " Овча купел ", ул. " Добри Желязков ", ул. " Добруджански край " и ул. " Зайчар " във " Възраждане " и ул. " Йордан Радичков " в " Лозенец ".

 Наложих движение на работа каквото София не познаваше в последните години – стотици огромни и дребни обекти. Говори се за 3-4 обекта през цялата предизборна акция, само че се подминава огромната смяна, която постигнахме, заяви кметът Фандъкова.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР