Във вторник синът на кмета на Панагюрище от ГЕРБ Никола

...
Във вторник синът на кмета на Панагюрище от ГЕРБ Никола
Коментари Харесай

Първо в Narod.bg: Синът на кмета от ГЕРБ Никола Белишки пуснат за издирване още на 5 декември 2022-а, защо не е арестуван?

Във вторник синът на кмета на Панагюрище от ГЕРБ Никола Белишки – Иван Белишки, атакува и заплаши депутата от „ Възраждане “ Стоян Таслаков с револвер. Нападението е осъществено в Панагюрище, само че столичната полиция задържа синът на гербопитека на софийската ул. „ Нишава “ по-късно денем.
 Депутатът Стоян Таслаков
От „ Възраждане “ настояват, че това е вторият техен народен представител, който Белишки „ редовно е заплашвал “ с ликвидиране. За това неведнъж са сезирани Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, само че все още действителни дейности по задържането на Белишки-син не са осъществени, прецизират от пресцентъра на партията.

Сега се оказа, че самозабравилият се Иван Белишки е пуснат за търсене от МВР-Кюстендил още на 5 декември 2022-а, само че по този начин и не е задържан.

Въпросът е за какво? Има ли чадър над разпасания наследник на кмета от ГЕРБ в Панагюрище?

Ето обява, която ни дава още информация по неуместния проблем:

Като редови жител на Република  България насочвам въпросите си към министър Демерджиев:
 Гербопитекът Никола Белишки, баща на разпасалия се хитрец, цъфти до Бойко
Реклама

Пуснат ли е за търсене Иван Белишки (син на кмета на гр. Панагюрище от ГЕРБ) от Областна дирекция на МВР-Кюстендил от дата 05.12.2022 година? Ако да, каква е повода въпросният индивид да дерибейства безогледно и безнаказано из цяла България и да се стигне до такава степен, че да заплашва български народен представител с огнестрелно оръжие?

Има ли спуснат чадър над него от Областна дирекция на МВР-Панагюрище и в случай че да, на какво се дължи и за какво не е потърсена отговорност от управление ѝ?

Има ли сили Министерство на вътрешните работи да се оправи с този самозабравил се израстък на обществото или да търсим сами разновидности за справяне с наглостта на кметското отроче?

Вярвам в компетентността и своевременните дейности на управлението на Министерство на вътрешните работи и се надявам проблема „ Белишки “ да бъде позволен навреме и по компетентност.

Никой не е по-голям от закона, нали по този начин, господин Министър?

Лидерът на гражданска самодейност „ Агора България “ Петър Недевски, фейсбук

А ето и какви закани е отправял гневният гербопитек към депутата на Костя Копейкин:
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР