Във вторник ще ви притеснят някои коментари или молба от

...
Във вторник ще ви притеснят някои коментари или молба от
Коментари Харесай

Две зодии прибират огромна сума, друга сменя работата

Във вторник ще ви притеснят някои мнения или молба от страна на другари, които ще се надяват или ще изискат някаква услуга от вас. Това ще има връзка с пари, документ или нужда вие да помолите някой различен за услуга, което ще ви бъде неприятно.

Днес бъдете деликатни в връзки с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, тъй като нищо несъмнено или изрично няма да има в техните думи или обещания.

Във вторник избягвайте новите познанства, в случай че са нужда обвързвана с работата ви.

Вторник ще бъде удобен ден за бизнес пътешестване или за пътешестване с избрана цел (не за отдих или пътешествия).

Овен

Вторник може да бъде избран като успешен ден за огромна част от Овните. Ще получите по телефона значими вести, свързани с паричен трансфер. Отделете време за фамилията си. Утрешният ден е с по-напрегната планетна настройка – ето по тази причина е уместно да се занимавате с действия, които Ви зареждат и релаксират. Не смесвайте персоналните си взаимоотношения с работата, спазвайте това предписание, в случай че желаете да живеете умерено. В любовта възприятията са смесени, само че за момента липсва надеждност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите единствено на себе си, в случай че имате потребност от това.

Телец

Утре е деен ден и би трябвало да вярвате в силите си. Обърнете внимание на здравето си и най-много на спокойствието си, не се претоварвайте. В интимната сфера Ви чака прелестно събитие, не е изключено да решите удобно любовен проблем. Вторник е комфортен ден за договаряния и контакти с хора от деловите среди. Говорете и с околните си, в случай че имате към момента неизгладени недоразумения, с цел да не Ви тормозят и разсейват. Желанието да бъдете първи, най-хубави, най-красиви може да Ви изиграе неприятна смешка.Нужно е единствено да бъдете естествени, по този начин може да спечелите и пари, и другари. Бъдете великодушни към тези, които Ви отстъпват, по това ще Ви почитат и следват.

Близнаци

Вторник бележи началото на стадий, през който ще стартират промени за представителите на Близнаци. Вторник е на следващия ден, само че не Ви е доста до отмора или в случай че си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Утре обстановката ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се откри нужният метод и в любовните връзки. Ще се вълнувате най-вече от парични въпроси. Така или другояче това е значително по тази причина отделете нужното внимание. Вашите проекти могат да се осъществят единствено при изискване, че сте подготвени за сериозна и упорита работа. В фамилията ще има съгласие и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Ако е допустимо, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към дейни дейности на този стадий.

Рак

Голям % от Раците са подвластни на чудесно въодушевление в вторник, само че в случай че пожелаете да се насите с наличието му, надали ще Ви е невероятно. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. В утрешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови действия. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със фамилията си. Очаквани парични приходи евентуално ще се отсрочат за няколко дни. Грижете се добре за здравето си, почивайте си задоволително и проявявайте сдържаност. Гледайте на грешките си, като на опция да се усъвършенствате и да продължите напред.

Лъв

Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с логика на психиката и за практикуване на водни спортове. Вторник не е неприятен ден, а вашата непоклатимост е отвън подозрение, само че денят се оказва много нервозен за мнозина от зодия та заради обособили се финансови несъгласия. Обърнете внимание и на хората в дома си. Бъдете мощни и вярвайте в триумфа си благодарение на новите си настоятелен сътрудници и познати. Целеустремеността Ви е гаранция за триумф, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас въпреки всичко са много привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте обстановката.Опитват се да завоюват вниманието Ви по-скоро с цел да извършите услуга, в сравнение с с цел да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете оптимисти.

Дева

Вторник бележи началото на плодотворен стадий, само че по едно и също време с това ясно акцентира да не се заемате с значими каузи на следващия ден, тъй като е огромна вероятността да не постигнете триумф. Пазете силите си и не влизайте в непотребни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Работата Ви носи освен положителни доходи, а и възхитата на сътрудниците ви. Финансов въпрос може да остане неуреден, само че това не би трябвало да Ви тормози доста, парите в този миг не са най-важното нещо. Избягвайте да влизате в спор с хората в дома си и с членовете на фамилията си. Бъдете борбени.

Везни

Утре девизът на деня е да се прави всичко деликатно, да не се правят неточности и всичко да се прави навреме. Помислете дали не е добра концепция да промените метода на работа. Няма да е подходящо и да проявявате рисково държание във връзка с работата с пари и в заниманията си с бизнес. Грижете се за нервната си система, тя е напрегнат. Обърнете внимание на колегата си, в случай че сте го наранили, не се колебайте да се извините и да извършите нещо особено за него. В вторник ще се чувствате добре, в случай че останете уединено със себе си или се заобиколите с обичаните си хора и децата. Утре е значимо да работите в синхрон с другите, другояче нищо няма да се получи както би трябвало.

Скорпион

Вторник е много удобен за осъществяване на поставените пред Вас цели. Извън границите на тази прогноза остават единствено чисто финансовите взаимоотношения и паричните облаги. Ако имате някакви любовни недоразумения на следващия ден ще съумеете да ги изясните. Съчетавайте професионалните си задължения с персоналните, съвместявайте потребното с приятното, само че не подценявайте здравето си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отхвърляйте сходно снизхождение и без друго в този зимен ден защо друго може да си мечтае човек. Съзидателната Ви работа, нови планове и активност, която стартирате в този момент ще бъдат сполучливи. Бъдете великодушни към тези, които Ви отстъпват, по това ще Ви почитат и следват.

Стрелец

Вторник е, а вие имате толкоз доста неща за извършване и дотъкмяване. Флиртовете могат да се трансфорат в сериозна връзка. Доверете се на здравият си разсъдък и внимавайте с думите си, с цел да избегнете проблемите и финансовите загуби. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Оставете член от фамилията си самичък да се оправи с нещо, което мощно го вълнува. Предстои Ви значима среща с персона, която не познавате доста добре, само че се интересува от работата ви. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите демонстрират, че нещата се подреждат и без вашата интервенция.

Козирог

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодия та, чиято активност доникъде на идващия месец ще е забележителна. Утрешният ден е доста подобаващ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отсрочване. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, с цел да не Ви обзет парични проблеми в бъдеще. Грижите по фамилията ще правят отстъпка място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с готовност. В положение сте да се справите с всичко, с което се захващате, в случай че действате екипно и се преценявате с обективните условия.Готовността Ви да се възползвате от непознат опит ще улесни работата много. Може да се получи мощен прочувствен вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в връзките ви. Утре денят е добър за рутинни каузи, както и да положите грижи за здравето си. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Водолей

Във вторник заложете на повече придвижване, на срещи и диалози, на общуването си с близките. Във ваша изгода е да се занимавате единствено с нормалната си работа, която не изисква дейни дейности от ваша страна. Не допускайте спор в фамилията да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Нуждата от пари може да докара до утежняване на връзките с колегата ви, само че можете да се справите. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, само че без да се претоварвате. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. А и нужно ли е да свършите всичко на следващия ден?

Риби

Утре изкусно ще се нагаждате съгласно публичното мнение. Що се отнася до любовта, в случай че там имате някакви неясноти, евентуално обстановката ще се избистри още при започване на месеца. Нямате предпочитание за дейна работа. Голяма част от Рибите са завладени от мисълта за материални загуби. Говорете и с околните си, в случай че имате към момента неизгладени недоразумения, с цел да не Ви тормозят и разсейват. Пазете си здравето тъй като има заплаха от непредвидени, само че много съществени проблеми със „ събудено “ хронично заболяване. В последна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР