Във вторник ще имате променливо настроение, което ще е странно

...
Във вторник ще имате променливо настроение, което ще е странно
Коментари Харесай

Хороскоп: Неочаквани пари или финансови предложения

Във вторник ще имате изменчиво въодушевление, което ще е необичайно даже за вас самите.

Определено ще имате мотиви за наслада, само че и ще имате моменти на отчаяние, горест или самотност. Мислете добре, кое от двете настроения ще захранвате с дейностите си. Успеете ли да превъзмогнете отрицателните трендове на този ден, ще можете да се зарадвате на приятни прекарвания в фамилията и в любовта. Ще получите вест или ще имате телефонен диалог, които ще изчистят ваше терзание, обвързвано с значим за бъдещето ви проект.

Неочаквани пари или предложение от финансов темперамент може да направи този ден специфичен за вас.

Овен

Не се опасявайте от желанията си. Сега вие леко можете да „ преобърнете планини “. Всички каузи, свързани с приемането на завещание, се постарайте да разрешите през първата седмица на октомври.

Сега креативният ви капацитет е неизмеримо висок.

Вие сте изпълнени с забавни и истински хрумвания. Възможна е загубата на огромна сума пари.

Телец

Първата половина на деня е неподходяща за сантиментално другарство и установяването на нови връзки. Не е изключено счепкване заради ревнивост или финансов проблем.

Действайте със остарели, тествани способи и избягвайте нововъведенията, към които е допустимо да ви подтикват – и триумфът е на ваша страна.

Не ви се предлага през днешния ден да подписвате документи и да се впускате в рисковани финансови интервенции.

Близнаци

Известна заплеснатост и нерешителност в себе си могат да станат причина за дребни любовни недоразумения. Благоприятен интервал за възобновяване и подсилване на старите връзки или оказване на помощ на околните.

Възможно е вашата прозорливост, оптимизъм и креативен метод към всяко нещо до доведат до високи резултати.

Препоръчва ви се да върнете всички задължения.

Рак

Раците може да понесат тежко разочарованието от обичания човек. Не се обвинявайте за всичко. През втората половина на деня отменете всички визити и се откажете от срещите.

Отделете повече време за отмора и сън. За каквото и да се захванете ви чака крах.

Апатичните Раци даже няма да се вълнуват и от паричния въпрос.

Лъв

Лъвовете би трябвало да са подготвени, че тяхното ново въодушевление няма да бъде дълготрайно. Възможни са отчаяние или засегнатост. Може да получите неприятно уведомление или да имате нежелана среща.

Укрепете се на достигнатите позиции.

Звездите ви предизвестяват за опцията за прочут спад във финансовата сфера.

Дева

Първото усещане и първите мисли са правилни. Ако не знаете по какъв начин да постъпите в сложна обстановка, се вслушайте в гласа на своята съвест. Известна еднообразност и мнимо еднообразие могат да принудят Девите да си търсят нова работа.

Днес се постарайте да бъдете спестовни, защото вашите разноски скоро няма да се възвърнат.

Везни

Неприятностите би трябвало да заобиколят влюбените. Възможни са внезапни смени на настроението. Не обиждайте околните ви хора. Допуснете ги до вътрешния си свят.

Основният въпрос, който изтезава през днешния ден доста от представителите на този знак е – аз на мястото ли съм си?

Възможно е да намерите работа, която да ви обезпечи твърда заплата.

Скорпион

Необузданата сила може непреднамерено да изкара влюбените Скорпиони от равновесие и да даде напряко магическа мощ на тяхната талантлива и мощна натура.

Втората половина на деня може да се окаже много спокойна. Вечерта на този ден може да бъде напълно пасивна. Поведението на Скорпионите може да бъде непредсказуемо.

Спасява ги способността им мълниеносно да реагират на събитията и тяхното естествено духовитост.

Стрелец

Този ден може да дефинира развиването на любовните връзки в течение на целия месец. Денят желае от вас бърза реакция на всички събития. Стрелците могат с триумф да се осъществят.

При предприемачите се засилват връзките с банките и други финансови институции и се появява опцията да получат заем или спонсорска помощ.

Козирог

Възможна е лъжлива информация, злословия и интриги. Постарайте се да се стегнете и да не пилеете силите си за дреболии, както и да не се намесвате в работите на околните си.

Трудолюбието и усърдието са присъщи за вас, а това е точно от което изключително се нуждаете в сегашния миг.

Възможно е да ви предложат преференциална работа, само че би трябвало да почакате за парите, защото резултатът не може да бъде на мига.

Водолей

Днес може да бъдат затруднени връзките с противоположния пол и прочувствения живот като цяло. Проявявате много комплициран темперамент, развиването на някои черти на който може да ви създадат или общителни, или, противоположното, затворен човек /например, учени, предпочитащи да работят в самота/.

Може да ви се наложи да изразходвате доста сили и средства за обезпечаването на устойчиво състояние на фамилията си.

Риби

Препоръчва ви се да бъдете търпеливи и по-скромни в настояванията си. Не налагайте на избраника си своите възгледи и метод на живот. Младите Риби доста мъчно могат да преодоляват струпалите им се компликации, а също и да уреждат връзките си с роднините.

Днес е обезпечен триумфа на тези Риби, които са уверени с себе си и своите убеждения.

Непредвидени разноски могат да бъдат свързани с отрицателните промени в дома и в работата.

Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР