Във вторник Microsoft официално представи своя нов модел лаптоп от

...
Във вторник Microsoft официално представи своя нов модел лаптоп от
Коментари Харесай

Microsoft представи най-мощния си лаптоп – Surface Book 2

Във вторник Microsoft публично показа своя нов модел преносим компютър от второ потомство Surface Book. От компанията дефинираха Surface Book 2 за най-мощния преносим компютър, създаван до момента, като, съгласно тях, новият модел ще се показва цели пет пъти по-добре от предшественика си. Microsoft освен показва Surface Book 2, само че и предлага на потребителите два модела от него – 13-инчов, първоприемник на предходния модел, и нов - 15-инчов.

Въпросът е: Колко е бърз Surface Book 2?

Отговорът: Насладете се на бързината на процесора от 8-мо потомство. Microsoft разчита на Intel Core i7-8650U да зарежда както множеството от 13-инчовите устройства, по този начин и 15-инчовите им еквиваленти, като още веднъж се доверява и на на мощната видеокарта Nvidia GeForce GTX 1050 и графичен процесор 1060, които направиха серията Surface Book известна. Новите модели са оборудвани с първия за Microsoft USB-C порт, ново потомство стилус, прецизна мишка, която обезпечава извънредно улеснение при работа, предна 5-мегапикселова камера, задна камера с 8-мегапикселов датчик, аудио система Dolby Audio Premium с два високоговорителя, SD читател и клавиатура със задно осветление. Surface Book 2 се предлага с 8 или 16 GB RAM и три разновидността на хард диск - 256 GB, 512 GB или 1 TB.

Приликите сред Surface Book и Surface Book 2 се свеждат до екрана, който към момента не е достигнал прага на резолюция 4K. 13-инчовият модел на новото украшение на Microsoft е със общоприетия 3000 х 2000 (267 PPI) PixelSense екран, а в огромния модел е вграден 15-инчов екран 3240 х 2160 (260 PPI). Според Пит Кирякоу, който оглавява екипа на Surface в Microsoft, повода компанията да се откаже от от 4K резолюцията е елементарна – продължителността на работа на батерията. И 13-инчовият, и 15-инчовият модел на Surface Book 2 могат да разчитат на батерията си цели 17 часа. За съпоставяне, батерията на предходният модел на Surface Book устояваше 12 часа.

Новият стилус и прецизната мишка

От Microsoft твърдят, че новото потомство стилус на Surface Book 2 е извънредно чувствителeн със своите 4,096 равнища на чувство при напън. Новата мишка на Microsoft - Surface Precision, от своя страна доста припомня на по-старите мишки като Logitech M510. Тя е предопределена най-вече за работа, употребява Bluetooth за свързване и има три бутона в профил и един от горната страна.

Качеството обаче си има цена. Ако желаете да притежавате 13-инчовия модел на Surface Book 2, ще би трябвало да заплатите сред 1499 и 2999 $. При 15-инчовите модели цените стартират от 2499 $ и доближават невероятните 3299 $.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР