Във вторник единственият лекарски екип в града беше нападнат. Лекарят

...
Във вторник единственият лекарски екип в града беше нападнат. Лекарят
Коментари Харесай

Терор В България! Пак Нападнаха Брутално Екип На Спешна Помощ!

Във вторник единственият лекарски екип в града беше атакуван. Лекарят съобщи, че против него е проявена експанзия. Нападателят обаче твърди друго.

Сигнал за беззащитен пациент на 78 години изпраща лекар Петров и водача му на адрес в квартал „ Фондови жилища ” в Костинброд. Нападнат е още преди да слезе от колата за спешна помощ.

" С отварянето на вратата стартира да сипе обиди. Удари с пестник огледалото, счупи го....разлетяха се пластмаси, продължих да разтварям вратата. Наложи се да се обърна с тил към него. И сега, в който си взимам чантата, получих ритник в задника.

Докато стигна до входа на блока получих още 2 ритника и без значение от това се пробвах, доколкото мога, да си свърша работата ”, описа доктор Хрисимир Петров.

Докторът открил, че пациентът е умрял. Обидите от внука му обаче траяли.

От Спешното настояват, че колата за спешна помощ е пристигнала за 7 минути. Адресът бил подаден в 11:39 ч., а стартът на колата за спешна помощ е 11:40 ч. Според околните обаче медиците закъснели, което изнервило нападателя.

Приятел на арестувания твърди, че докторът бил пийнал. Заради обвиняванията медикът беше тестван с дрегер. Резултатът сподели, че той не е използвал никакъв алкохол.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР