Във вторник Джино бе заснет от папараците да напуска студиото

...
Във вторник Джино бе заснет от папараците да напуска студиото
Коментари Харесай

Джино Спечели Вип Брадър, Но Цената, Която Плати Е Страшна. Толкова Млад Го Сполетя Тежката Съдба

Във вторник Джино бе сниман от папараците да напуща студиото на " На кафе ", което се намира в непосредствена непосредственост с Къщата в Нови хан. Отпред го чакаше цяла банда другари.

Победителят в " Биг Брадър: Most Wanted " се опита да се усмихне на околните си, само че не можа. Вместо това на лицето му се изписа мимика от болежка. Той съумя някак си да докуцука до посрещачите, прегърна ги със сетни сили, след което се настани на шофьорското място на първокласен джип. А когато и познатите му се натовариха в купето, даде газ и всъдеходът се понесе на скорост към столичния хотел " Маринела ".

В София компанията се настани в заведение до някогашния Японски хотел. Джино и придружителите му - най-вече дами, прекараха там близо час, написа Пик.

Последният " Биг Брадър " се оказа свръхизтощителен за Бианкалана поради оказания му психотормоз от страна на Динко, само че и по друга причина.

Преди 2 години поамериканченият земляк претърпя жестока злополука с мотор и от този момент цялото му тяло е в контузии. Болежките се изостриха от задачите и премеждията в Къщата, само че Джино реши да търпи и не помоли Големия брат да го освободи прибързано от шоуто, написа седмичник.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР