Във втория ден на най-висшия си партиен форум от Продължаваме

...
Във втория ден на най-висшия си партиен форум от Продължаваме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да се предаваме и няма да се огъваме


Във втория ден на най-висшия си партиен конгрес от „ Продължаваме промяната “ дадоха поръчка да бъдат първа политическа мощ след изборите.  Според съпредседателя на групировката Кирил Петков това е изцяло допустимо, тъй като, по думите му, българският народ е видял, че не са се съгласили да се извърши единствено ротация без промени в службите за сигурност, правосъдната система и регулаторите:

" Искаме да сме първа политическа мощ, с цел да покажем, че българският народ стои зад същата визия - с тези промени, с тези концепция, с тази концепция за България като една една естествена европейска страна. Шенген днеска е по въздух и по вода. Можеше да бъде още до края на годината цялостен Шенген и да влезем в Еврозоната. в този момент просто се отсрочва с няколко месеца. Няма да се предаваме и няма да се огъваме, тъй като някой си мисли, че властта е по-важна. И другото, което се разбра ясно - че всички други партии се преценяват, в случай че имаме политическата мощ ".

Петков удостовери казаното по-рано през днешния ден в предаването „ Неделя 150 “, че подуправителят на Българска народна банка Андрей Гюров в никакъв случай не е бягал от отговорност и би взел тежкото решение да бъде длъжностен министър председател.

На партийния конгрес през днешния ден е било решено и кои ще са претендентите на Политическа партия за общата европейска листа с Демократична България. Имената ще бъдат обявени по-късно, увериха водачите на групировката. 

Предварително явен към този момент е единствено лидерът - някогашният ръководител на Народно събрание Никола Минчев. По информация на БНР несъмнено е наличието в нея на някогашния министър на нововъведенията Даниел Лорер.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР