Във всеки един от нас живее по един воин. В

...
Във всеки един от нас живее по един воин. В
Коментари Харесай

Марс в Дева ни настройва за победа това лято: ето какво да очаква всяка зодия

Във всеки един от нас живее по един боец. В астрологията този боец се ръководи от Марс. Това е планетата на устрема, битката, действието и експанзията. Тя подчертава начина, по който се допираме до главните си инстинкти. А когато този галактически гладиатор задейства волята ни за победа, нищо не може да ни спре.

Марс навлезе в знака на Дева на 10 юли и ще остане там до 27 август, внасяйки нов ред в живота на всяка зодия.  Тъй като планетата незабавно се съединява със Северния възел в Телец тъкмо през днешния ден, на 11 юли, е ясно, че този преход ще ни помогне да реализираме някои от най-големите си цели.

Ако се чудите по какъв начин Марс в Дева ще се отрази на всеки зодиакален знак, попаднали сте на вярното място. Девата е извънредно умна, аналитична, продуктивна и насочена към поддръжка. Навлизането на алената планета в Дева на 10 юли ще ви насърчи да търсите признание от останалите и да полагате повече усилия. Освен това тази небесна смяна ще ви подтикне да се отдадете на научаването на допустимо най-вече, попивайки информация като гъба. Ще се почувствате по-вдъхновени да подадете ръка на някой, да започнете да градите нещо от нулата и да дадете всичко от себе си... в това число с цел да задоволите колегата си в леглото. Да, в крайна сметка Марс ръководи първичната половост, а Девата е доста раздаващ се ухажор, така като винаги се стреми да угоди на колегата си, по този начин че тази композиция ще сътвори " детонация " под завивките.

Но въпреки всичко дано не забравяме, че Марс също е зловредна планета, която разбърква проектите ни и насърчава конфликти, а Девата е извънредно сериозен зодиакален знак, който обича да показва минусите на останалите. Когато Марс образува съпротива с ретроградния Сатурн в Риби на 20 юли, може да се почувствате принудени да забавите темпото, да се свържете с егото си и да преоцените методите, които сте употребявали до този миг. За благополучие ще получите нужната помощ, когато Марс образува тригон с Юпитер в Телец на 11 август, благославяйки с задоволително позитивно укрепване, с цел да продължите умерено напред.

 марс iStock

Вашата сила и жизнеспособност може да намалеят около 22 август, защото тогава Марс ще образува съпротива с ретроградния Нептун в Риби. Само един ден по-късно Меркурий - планетарният владетел на Девата - ще стане назадничав, причинявайки някои проблеми в връзката с останалите. Дръжте се, защото Марс ще ви помогне да се докоснете до най-дълбокия ви ресурс от сила и резистентност, когато формира един финален тригон с ретроградния Плутон в Козирог на 24 август.

Готови, старт! Ето по какъв начин Марс в Дева може да ви повлияе това лято съгласно вашия зодиакален знак:
 Какво ще донесе Марс в Дева на всяка зодия това лято  Какво ще донесе Марс в Дева на всяка зодия това лято  Какво ще донесе Марс в Дева на всяка зодия това лято  Какво ще донесе Марс в Дева на всяка зодия това лято
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР