Във времената, в които живеем на практика е невъзможно да

...
Във времената, в които живеем на практика е невъзможно да
Коментари Харесай

На вниманието на всички джигити! Вижте 10 от най-опасните шосета в света. Сега стиска ли ви да натискате газта до дупка? (ВИДЕО)

Във времената, в които живеем на процедура е невероятно да си представим всекидневието си без автомобил. С него вървим на работа, водим децата на детска градина и учебно заведение, пазарим с супермаркета и отиваме на отмора през ваканцията. Приемаме това за даденост, както и все по-зачестяващите произшествия, сеещи гибел и контузии. Обикновено обаче се замисляме за всичко това, когато е станало късно. Няма човек, който да не е бил унизен на пътя от джигити, които погазват брутално правилника за придвижване, засичат, присветват с фарове на автомагистралата, фучат лудо през пешеходни и велоалеи. Само те ли обаче са причина за несигурността на пътя, която единствено в Съединени американски щати да вземем за пример води до над 90 смъртни случая дневно?

Има пътища, на които и най-изпечения джигит ще се замисли дали да натисне газта до дупка и да изпревари автомобила пред него без да му мигне окото. Предлагаме ви ужасно видео с 10 от най-опасните пътища в света, на които на множеството водачи бързо стартира да им се желае да слязат от колата и да продължат пешком.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР