Във време на пандемия, когато всички сме длъжни да спазваме

...
Във време на пандемия, когато всички сме длъжни да спазваме
Коментари Харесай

Вижте как Преслава тренира задно с дъщеричката си

Във време на пандемия, когато всички сме длъжни да съблюдаваме строго карантината, упражненията и тренировките в домашни условия са най-малкото наложителни. Затворени сред стените на дома, придвижванията ни стават по-ограничени, а рисковете за здравето ни в резултат на застоялия живот се усилват. Добре прочут факт и за фолкпевицата Преслава, която несъмнено знае по какъв начин да се грижи за фигурата си у дома.



Вчера изпълнителката показа малко клипче в обществените мрежи, с което разтопи от трогване почитателите си. На видеото се вижда, че в ролята на нейния спаринг сътрудник е дъщеричката ѝ Паола, която на 14 септември ще навърши две годинки. На фрагментите певицата прави коремни преси на земята, до момента в който върху краката ѝ блажено се е отпуснала дребната Паола.

При всяко покачване на горната част на тялото си, брюнетката пляска дланите си в тези на дъщеричката си, създавайки на момиченцето приятна атмосфера на развлечение, а на себе си - опция за поддържане на добра физическа форма. "Добро утро! Чувствате ли се към този момент като в Big Brother? ", гласи посланието към обявата ѝ, правейки прилика на сегашната обстановка с тази на изолацията на участниците в риалити шоуто "Биг брат ".

Припомняме, че звездата на "Пайнер " бе един от съквартирантите в фамозната къща преди 5 години - през 2015 година, когато като победител от шоуто си потегли Джино Бианкалана. Очаровани от техниката за поддържане на тонус, с която фаворитката им е намерила метод да съчетава потребното с приятното, редица почитатели на фолкдивата показаха възхитата си към брюнетката и нейната сладка наследница.

източник и снима:woman.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР