Във време на пандемия, когато всички сме длъжни да спазваме

Във време на пандемия, когато всички сме длъжни да спазваме ...

Вижте как Преслава тренира задно с дъщеричката си.


Във време на пандемия, когато всички сме длъжни да спазваме строго карантината, упражненията и тренировките в домашни условия са най-малкото наложителни. Затворени между стените на дома, движенията ни стават по-ограничени, а рисковете за здравето ни вследствие на застоялия живот се увеличават. Добре известен факт и за фолкпевицата Преслава, която определено знае как да се грижи за фигурата си вкъщи.Вчера изпълнителката сподели кратко клипче в социалните мрежи, с което разтопи от умиление феновете си. На видеото се вижда, че в ролята на нейния спаринг партньор е дъщеричката ѝ Паола, която на 14 септември ще навърши две годинки. На кадрите певицата прави коремни преси на земята, докато върху краката ѝ блажено се е отпуснала малката Паола.

При всяко повдигане на горната част на тялото си, брюнетката пляска дланите си в тези на дъщеричката си, създавайки на момиченцето приятна атмосфера на забавление, а на себе си - възможност за поддържане на добра физическа форма. "Добро утро! Чувствате ли се вече като в Big Brother?", гласи посланието към публикацията ѝ, правейки аналогия на сегашната ситуация с тази на изолацията на участниците в риалити шоуто "Биг брадър".

Припомняме, че звездата на "Пайнер" бе един от съквартирантите в прочутата къща преди 5 години - през 2015 г., когато като победител от шоуто си тръгна Джино Бианкалана. Очаровани от техниката за поддържане на тонус, с която фаворитката им е намерила начин да съчетава полезното с приятното, редица последователи на фолкдивата изразиха възхитата си към брюнетката и нейната сладка наследница.

източник и снима:woman.bg

Източник: hotnews.bg