Във време, белязано от непрестанното състезание от точка А до

...
Във време, белязано от непрестанното състезание от точка А до
Коментари Харесай

Есенно звездоброене от дивана

Във време, белязано от непрестанното съревнование от точка А до точка Б, от забързано всекидневие и чести промени, е значимо да забавяме темпото и да заделяме моменти за откровено развлечение и пълностоен отдих.

Тази есен ни носи чудесна опция да станем част от високоскоростни преследвания, следствия на убийства, абсурдно-смешни обстановки, доста откровени човешки моменти и да се посмеем от сърце. Всичко това от спокойствието на дома си, до момента в който се любуваме на часове обичано наличие и вълнуващи нови министър председатели.

Със звездната смяна на емблематичните канали FOX, FOX Life и FOX Crime на STAR Channel, STAR Life и STAR Crime ни чака един октомври, изпълнен с приятни изненади. И това е единствено началото.

За хората, които избират комфорта на познатото и на драго сърце се връщат към изпитаните и потвърдили се с времето сериали, имаме положителни вести - STAR Channel продължава да радва феновете си с историите, които обичат като " Семейство Симпсън ", " Касъл " и " Кости ".
Реклама
STAR Life още веднъж ще ни придвижва на Уистерия Лейн, при добре познатите ни и емблематични за канала персонажи от " Отчаяни съпруги ", както и по коридорите на болница " Сиатъл Грейс ", където експертите от " Анатомията на Грей " се борят за живота на пациентите си.

А за тези, които желаят да добавят телевизионното си прекарване с още вълнуващо наличие, предлагаме и асортимент от някои завладяващи премиерни заглавия.

STAR Channel разсънва авантюристично-носталгичната нотка в нас с поредицата " Истински неистини " (премиера на 4 октомври, 22:00), въодушевена от едноименния хитов филм на Джеймс Камерън. Сериалът наблюдава историята на първокласния интернационален скришен сътрудник от американска разследваща работа, Хари Таскър, и неговата брачна половинка - отегчен от всекидневието езиков професор, която прави шокиращото разобличаване, че видимо елементарният ѝ брачен партньор води лицемерен живот.

Феновете на неочакваните обрати и смеха до сълзи ще имат опция да се гмурнат в тайнствата, които крие всеки епизод от комедийния сериал " Убийства в постройката " ( премиера на 5 октомври, 22:00 ). Създаден от Стив Мартин, Дан Фогелман и Джон Хофман, той споделя за срещата сред трима непознати съседи (Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес), които споделят обща пристрастеност към известен подкаст за следствие на същински закононарушения. Те се оказват въвлечени в епицентъра на едно такова закононарушение, когато в първокласната им жилищна постройка в Upper West Side се случва мистериозна гибел при съмнителни условия. Триото употребява " опита " от общото си занимание, с цел да разнищи случая.
" Убийства в постройката " Фотограф: © 2021 20th Television. All rights reserved.  Реклама
Заедно с смяната в образа си от октомври каналът STAR Life ще донесе на почитателите и проливен дъжд от звезди с премиерни сериали като " Гаслит " ( премиера на 3 октомври, 22:00) с присъединяване на Джулия Робъртс и Шон Пен и " Малки пожари на всички места " ( премиера на 4 октомври, 22:00) с Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун в основните функции.

" Гаслит " е съвременен прочит на политическия скандал " Уотъргейт " от 70-те години на предишния век, който се концентрира върху неразказани истории и забравени герои от това време.

Той разкрива разтърсванията в живота на Марта Мичъл, след взлома в Уотъргейт. Изборите, които прави в разгара на абсурда, заплашват брака и репутацията ѝ.
" Гаслит " Фотограф: © 2021 Starz Entertainment
Базиран на едноименния бестселър на Селест Инг, сериалът " Малки пожари на всички места " наблюдава преплетените ориси на съвършеното семейство Ричардсън и загадъчните майка и щерка, които прекатурват живота им. Историята изследва тежестта на тайните, естеството на изкуството и идентичността, свирепото владеене на майчинството и заплахата от вярата, че спазването на разпоредбите може да предотврати евентуално злополучие.
" Малки пожари на всички места " Фотограф: 2020 Hulu
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР