Във връзка със запитвания от журналисти ви уведомяваме, че Районна

...
Във връзка със запитвания от журналисти ви уведомяваме, че Районна
Коментари Харесай

От прокуратурата в Пловдив с подробности за падналото дете от втория етаж

Във връзка със запитвания от публицисти ви уведомяваме, че Районна прокуратура-Пловдив следи досъдебно произвеждане за това, че родител е оставил лице, намиращо се под наставнически грижи без контрол и с това е основал заплаха за неговото физическо здраве и развиване – закононарушение по член 182 алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 6 септември 2019 година, на тел. 112 е бил подаден сигнал, че в двор на къща в гр. Пловдив е паднало дете. На място е дошъл полицейски екип, който открил, че от прозорец на втория етаж на постройката е паднало момиченце, на 1 година и 3 месеца. Детето е настанено в болница, като все още положението му е устойчиво.

По досъдебното произвеждане са осъществени процесуално-следствени дейности - оглед на местопроизшествието, направен е фотоалбум, разпитани са очевидци и родителите на детето.

За случая е известена Агенцията за протекция на детето, като е предоставено нейни чиновници да се срещнат със случая и изготвят обществен отчет, който да бъде показан по досъдебното произвеждане. Работата по случая продължава, правят се дейни дейности по следствието за определяне на фактическата конюнктура, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР