Във връзка с увеличаване на случаите на злоупотреба, ЕНЕРГО-ПРО предупреждава клиентите

...
Във връзка с увеличаване на случаите на злоупотреба, ЕНЕРГО-ПРО предупреждава клиентите
Коментари Харесай

Внимание: фишинг атаки от името на ЕНЕРГО-ПРО

Във връзка с увеличение на случаите на корист, " ЕНЕРГО-ПРО " предупреждава клиентите си да бъдат бдителни при приемане на имейли, в които се употребява одобрената известност на компанията и се приканват към последване на линкове, реализиране на заплащания, шерване на персонални данни на потребителя и сходни. Това оповестиха от електроразпределетиленото сдружение. 

От компанията припомнят, че формалните имейли за връзка на " ЕНЕРГО-ПРО " са с разширения/домейни @energo-pro.bg и @erpsever.bg, а страницата за онлайн заплащания на сметки за употребявана електрическа енергия към електроснабдителното сдружение е Тя е  достъпна и от секция Електронни услуги на сайта .

Линкове и имейли, употребяващи името на " ЕНЕРГО-ПРО " с домейни/разширения разнообразни от описаните не са публична преписка от компанията и би трябвало да се преглеждат с внимание, тъй като евентуално са опит за машинация.

При подозрения за меродавност на преписка с разказан адресант " ЕНЕРГО-ПРО " и при други зародили въпроси от фирмата препоръчват на клиентите да се обръщат към посочените контакти на формалната интернет страница: . 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР