Във връзка с разпространяваната от , че няма внесена подписка

...
Във връзка с разпространяваната от , че няма внесена подписка
Коментари Харесай

Вътрешната опозиция в БСП настоява да се свика заседание на Националния съвет още днес

" Във връзка с популяризираната от, че няма импортирана подписка за привикване на съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия, ние членовете на управителния орган на партията от област Пловдив заявяваме, че в нарочни заявления сме изразили своята воля за привикване на присъствено съвещание на Националния съвет на 23 ноември 2021 година "

Тези заявления са изпратени на формалната е-поща на Народно събрание на Българска социалистическа партия, която се употребява при взимане на решения при неприсъствени съвещания. Това прави свикването на присъственото съвещание още по-легитимно, с оглед отдалечената форма на активност на управителните органи. Твърдението, че такива заявки не са заведени е проблем на началника на отдел „ Деловодство “, който е на директно послушание на госпожа Нинова. Прави усещане, обаче изборното входиране на получените писма.

Уставът на Българска социалистическа партия е безапелационен. Съгласно чл.32, алинея 8 Националният съвет се привиква по искане на една трета от членовете на Народно събрание. ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия не е органът, който да се произнесе по събраната подписка от 64 членове на Народно събрание и няма право да лимитира провеждането му. Тези подписи са събрани по същия кумулативен метод, както госпожа Нинова събра своите съмнителни 103 гласа за неприсъственото съвещание от събота.

Нежеланието да се разиска действителното положение на партията докара до съкрушителния резултат за Българска социалистическа партия на извършените три парламентарни избора. Отказът от диалог в законните органи е следващият опит да бъдат заметени проблемите и да се затворят процесите и решенията в партията само в близкия кръг на председателката в оставка.

Членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия:

1. Петър Мутафчиев

2. Атанас Петков

3. Явор Гечев

4. Галин Дурев

5. Георги Търновалийски

6. Атанас Телчаров

7. Виолета Христодулова
Изпълнителното Бюро на Българска социалистическа партия: Някой желае да провали договарянията за държавно управление
Утре няма съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия, нито подписка за свикването му. Някой желае да провали договарянията за държавно управление. Това се споделя в оф...

8. Теодора Халачева

9. Пенчо Шапков 

10. Красимир Карамфилов

11. Иван Цанов

12. Александра Берданкова

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР