Във връзка с разпространено съобшение от ПП-ДБ, информираме че ръководството

...
Във връзка с разпространено съобшение от ПП-ДБ, информираме че ръководството
Коментари Харесай

ГЕРБ коригираха ПП-ДБ: Не в петък, чакаме ви утре

" Във връзка с публикувано съобшение от ПП-ДБ, осведомяваме че управлението на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и претендентът за министър председател Мария Габриел ще чакаме представителите на Коалиция " Продължаваме Промяната - Демократична България " на следващия ден в 10 часа в зала “Запад ” на Народното събрание ", това оповестиха от пресцентъра на партия ГЕРБ. 

По-рано през днешния ден от пресцентъра на обединението ПП-ДБ обявиха, че срещата с номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел се отсрочва за петък. Като причина показаха отсъствието на водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев. 

" Доколкото ни е известно в София са съпредседателите на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Vladislav Panev. Очакваме, че при 7 партии и 77 Неправителствени организации има водачи, които са в България и могат да вземат участие в срещата, която в началото одобриха! ", споделиха още от ГЕРБ. 

В четвъртък Габриел ще беседва с други три парламентарно показани партии - Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Срещите стартират от 11:30 ч.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР