Във връзка с публикация: Агенцията по храните си купи 18

...
Във връзка с публикация: Агенцията по храните си купи 18
Коментари Харесай

От БАБХ обявиха подробности за процедурата по закупуването на пикапи за агенцията

Във връзка с обява: " Агенцията по храните си купи 18 пикапа " Ви осведомяваме, че:
БАБХ закупи 18 броя високопроходими коли, снабдени с съоръжение за стерилизация. За закупуването на колите Европейската комисия с Решение №SANTE/EM/AH/2019/ASF/BG за безплатна помощ /грант/, одобряващо приноса на съюза към незабавните ограничения за битка с Африканска чума по свинете през 2018 и 2019 година, Ref.Ares(2019)8066308 02/08/2019 е одобрила безплатна финансова помощ за  България, посочват от организацията.
Закупуването на колите е осъществено въз основа на извършена „ открита “ процедура по Закон за обществените поръчки, при която е предоставена опция да вземат участие всички заинтригувани лица и са спазени всички периоди, посочени в закона. В процедурата са постъпили общо три предложения - от „ Медсис “ ЕООД; от „ Тойота тиксим “ ЕООД и от „ Екселор холдинг груп “ ЕООД.
„ Медсис ЕООД “ е отхвърлен от присъединяване в процедурата, заради това, че в подадената оферта липсват изискващите се от закона: техническо предложение за осъществяване на поръчката, липсва предлагана цена, както и други изискани от възложителя и от закона документи.
„ Екселор холдинг груп “ ЕООД е отхвърлен от присъединяване, заради това, че участникът не е показал изисканите документи, от които да е видно, че същият е оторизиран от производителя на предлаганите коли за гаранционното и следгаранционното им обслужване. Без оторизация от производителя на колите, гаранцията им няма да се признава от него.
Договорът е подписан с „ Тойота тиксим “ ЕООД, който е показал документи за оторизация от производителя на колите и гаранционното им обслужване. Цената за колите е в границите на утвърдената от Европейска комисия с горецитираното решение сума.
Високопроходимите коли са закупени за потребностите на 18 Областни дирекции по сигурност на храните (ОДБХ). Оборудвани са със уреди за стерилизация и са предопределени за дирекции в страната, на чиито територии е открито огромно концентриране на огнища на Африканска чума по свинете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР