Във връзка с публикации в медиите, че външна компания ще

...
Във връзка с публикации в медиите, че външна компания ще
Коментари Харесай

ОП „Чистота“: Паметникът на Съединението нe се почиства от  ...

Във връзка с изявления в медиите, че външна компания ще чисти на следващия ден паметника на Съединението в Пловдив, от „ Чистота “ декларират изрично, че по традиция екипи на общинското дружество ще измият с шампоан монумента и целия площад. Това ще стане на следващия ден от 08:30 часа. Още през вчерашния ден бяха отстранени всички графити.

От Община Пловдив осведомят, че работят по план на самостоятелни създатели. Той се концентрира върху популяризирането на шест емблематични местоположения в Пловдив, трансформирайки ги в отворена сцена за шест музикални осъществявания на известни български актьори. Всяко от поредицата събития ще бъде снимано и популяризирано в бъдещите и сегашни европейски столици на културата. Събитията ще се проведат на следните места и дати - 4 септември – Паметника на Съединението, 11 септември – Бунарджика, 18 септември - Младежкия рид, 25 септември - Небет тепе, 2 октомври - Сахат тепе, 9 октомври – Братската могила.

Проектът се осъществя по стратегия „ Наследство “ на фондация „ Пловдив 2019 “. По концепция на музикантите шестте местоположения ще бъдат почистени след провеждането на събитията с поддръжката на българската компания Nexo, която е сътрудник на плана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР