Във връзка с прозвището на евродепутата Момчил Неков - 15/15,

...
Във връзка с прозвището на евродепутата Момчил Неков - 15/15,
Коментари Харесай

От Бсп С Първа Реакция След Тежкото Обвинение За Елена Йончева

Във връзка с прозвището на евродепутата Момчил Неков - " 15/15 ", Анастасова изясни, че макар всичките приказки, които са изговорени за него, той " доста съществено се отнася към работата си и направи доста неща, в това число и за двойния стандарт на храните. Не виждам драма. "

" На мен ми се желае ние да имаме седем евродепутати, а ГЕРБ - шест ", разяснява тя и добави, че до този миг евродепутатите от левицата са отстоявали позициите и концепциите на Българска социалистическа партия, до момента в който евродепутатите от Движение за права и свободи в доста обстановки са дали своят вот с ръководещите по еднакъв метод.

" ГЕРБ, в опит да се спасят, основават тоталитарна страна, в която силовите институции се употребяват за удар върху съперника. Те не се употребяват за откриване на действителни закононарушения. Елена Йончева е кореспондент и проверяващ публицист. Виждали сме я в най-критичните точки на планетата ", разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев.

" През последните две години, с доказателства, сподели казуса с граничната ограда, направи разкритието за урана във водата в Хасково, " кумгейт " с Делян Добрев. Тя осъди Бойко Борисов и неговото огромно его не може да превъзмогне това, както и абсурда с къщата му в Барселона ", добави той.

" Титаникът на ГЕРБ съвсем е потопен. Виждаме финалните му вопли с всички несгоди, поради които страда и народът. Когато за 10 години не си се поучил от грешките си и продължаваш все по-нагло и безогледно с нездравословни решения, от това страда цялата страна. За страдание тази злополука, която следва за ГЕРБ, ще има отражение върху българския народ ", изясни Мирчев.

" Движение за права и свободи постоянно са били скритият жокер и избавителен пояс на ГЕРБ в доста основни моменти. Но обстановката към изтребителите, с по този начин наречената " коалиция F-16 " я сподели и нескрито. Свидетели сме и на изявленията на водача на Движение за права и свободи, съгласно който те не желаят нови избори, а да се приказва по нов метод за ръководещата коалиция, в която да влиза и Движение за права и свободи ", разяснява депутатът.

Според него, в листите на Българска социалистическа партия за европарламента ще влязат почтени хора, а последни изследвания, които демонстрират преднина на левицата разкриват, че в действителност Българска социалистическа партия е освен съпротива на актуалната власт, само че и опция за България.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР