Във връзка с предстоящото въвеждане на тол таксуване, „Интелигентни трафик

...
Във връзка с предстоящото въвеждане на тол таксуване, „Интелигентни трафик
Коментари Харесай

"Интелигентни Трафик Системи" АД приема предварителни заявки за бордови устройства

Във връзка с идното въвеждане на тол таксуване, „ Интелигентни трафик системи “ АД (ИТС АД) предлага на притежателите на тежкотоварни коли и рейсове авансово да заявят нужните им бордови устройства.

Желаните количества ще бъдат планувани и резервирани преди тол системата да стартира да действа, което ще разреши плавна подготовка за тол таксуването, използвано за всички коли над 3.5 тона.

Заявяването на бордови устройства става посредством тол платформата TollPass.bg, на която е оповестена таблица с данните, които би трябвало да се попълнят. Попълнената таблица за поръчка на бордови устройства се изпраща на [email protected].

За ИТС АД професионализмът, качеството и плавното прекосяване към предлаганата услуга са приоритет. Търговските условия, които следва да бъдат оповестени, са съобразени с положителните практики и стандарти в региона на тол таксуването. Със същата задача и схващане се построява и онлайн платформата за заплащане на тол такси TollPass.bg– оптимално интуитивна и лесна за навигация, където заплащането на електронните пътни такси ще става елементарно, несъмнено и комфортно.

Напомняме на всички ползватели на ППС над 3.5 тона да се записват на TollPass.bg. Регистрирайки се, информацията ще се изпраща непосредствено на посочения от вас имейл. Бъдете осведомени за идните стадии по въвеждането на тол системата и очаквайте покана за вход или регистрация на актуализирания TollPass.bg и запознаване с цялостната му функционалност на потребителски портал.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР