Във връзка с предприетите мерки от страна на европейските и

...
Във връзка с предприетите мерки от страна на европейските и
Коментари Харесай

Заради коронавируса българска банка обяви облекчения при плащанията по кредити

Във връзка с подхванатите ограничения от страна на европейските и национални институции, които целят да подтикват банките да продължат да финансират и оказват нужната поддръжка на семействата и предприятията, изпитващи краткотрайни усложнения, Fibank (Първа капиталова банка) дава опция на всички свои клиенти да отсрочат заплащанията по заеми, в случай че те самите или техният бизнес са наранени по някакъв метод от обстановката с ковид (COVID-19).

Предложението ще важи за всички клиенти на Fibank – физически и юридически лица, които изпитват краткотрайни финансови усложнения да посрещат отговорностите си към банката. Предоставената от банката опция обгръща потребителски, ипотечни и жилищни заеми, както и заемите за микро компании, дребни и междинни предприятия, корпоративно кредитиране, в това число и вноските по кредитни и бизнес кредитни карти.

Първа капиталова банка дава опция на своите кредитополучатели да изискат и нарастване по лимитите на кредитните си карти, както и по-дълги гъвкави погасителни проекти, до момента в който имат потребност от сходно подпомагане.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР