Във връзка с подаване на проектни идеи по Приоритет 1

...
Във връзка с подаване на проектни идеи по Приоритет 1
Коментари Харесай

Община Пловдив организира среща за кандидатстването по Програма „Развитие на регионите“

Във връзка с подаване на планови хрумвания по Приоритет 1 на Програма " Развитие на районите "  за осъществяване на Плана за интегрирано развиване в качеството си на териториален орган по асортимент на планови хрумвания по Приоритет 1 „ Интегрирано градско развиване “ на Програма " Развитие на районите "  2021-2027 Община Пловдив насочва покана към всички заинтригувани страни за наличие на осведомително събитие, което ще се организира на 24.04.2024г. /сряда/ от 14.00 часа, в Дом на културата „ Борис Христов “,  ул. „ Гладстон “ № 15, дребна конферентна зала.  
Прочетете още
Основна цел на кандидатстването с планови хрумвания по Приоритет 1 „ Интегрирано градско развиване “ на Програма " Развитие на районите "  2021-2027, е приоритизацията на планове, адресиращи потребностите на локалните общности в сходство с Плана за интегрирано развиване на Община Пловдив, както и поощряване на интегрираното и приобщаващо обществено, икономическо и екологично развиване, просвета, природното наследство, устойчивия туризъм и сигурността в градските региони.

На събитието Община Пловдив ще показа своите планове за присъединяване с планове идеи  в процедурата за асортимент, а заинтригуваните страни могат да дадат отзиви и рекомендации, с които плановите идеи  да бъдат усъвършенствани, както и да изразят интерес за присъединяване в интегрирани планови хрумвания.

На интернет страницата на Община Пловдив е оповестена покана за подаване на планови хрумвания за осъществяване на Плана за интегрирано развиване на Община Пловдив, както и значима информация за възможни ограничения по програмата, възможни бенефициенти, условия за кандидатстване.

Линк към информация за подаване на планови хрумвания:

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР