Във връзка с отлагането на 24-тото издание на София филм

...
Във връзка с отлагането на 24-тото издание на София филм
Коментари Харесай

Връщат парите за купените билети за София филм фест

Във връзка с отлагането на 24-тото издание на " София филм фест ", уредниците уведомяват за методите, по които може да бъдат възобновени сумите по купените билети.

За прожекциите в НДК - зала 1 и кино " Люмиер Лидл ", Дома на киното, " Одеон ", Френския институт - кинозала " Славейков ", и Културния център на СУ " Св. Климент Охридски ": При закупени билети в брой може да получите парите си от касата на Дома на киното на ул. " Екзарх Йосиф " 37 сред 12 и 19 ч. в делничните дни. Не забравяйте да ни предоставите своите билети - без тях няма по какъв начин да ви бъдат възобновени заплатените суми.

За направени към този момент резервации от билет ваучер в кен може да получите парите си от касата на Дома на киното сред 12 и 19 ч. в делничните дни. Не забравяйте да предоставите билет ваучера и разпечатка на направената резервация - без тях няма по какъв начин да ви възстановим сумите.

За закупени билети онлайн наберете безвъзмезден номер 080018110 и ни продиктувайте данните от осъщественото заплащане, с цел да можем да ви върнем сумата по банков път в границите на работния ден.

* * *

За прожекциите в " Euro Cinema ", Културния център " G8 " и кино " Влайкова ": При закупени билети може да получите парите си от касите на съответните кина сред 13 и 21 ч. в делничните дни. Не забравяйте да ни предоставите своите билети - без тях няма по какъв начин да ви бъдат възобновени заплатените суми.

За прожекциите в CINEMA CITY - MALL OF SOFIA: В случай че към този момент имате закупени билети, апелирам да попълните контактната форма на уеб страницата на Синема сити (https://www.cinemacity.bg/contact-us/) или на касите в кинотo, с цел да бъде обработена вашата поръчка навреме.

За прожекциите в CINEGRAND - PARK CENTER: В случай че към този момент имате закупени билети, може да ги презаверите за друга прожекция от програмата на киното - на касите на киното (ако сте закупили билетите там) или онлайн (ако сте създали резервация/покупка онлайн).

* * *

В случай че притежавате Билет в кен - съветваме ви да го запазите, той ще важи за 24-тия " София филм фест ", който ще се случи в идните месеци.

В случай че притежавате неотворен Билет в кен, не желаете да го запазите и бихте желали да получите назад парите си - съветваме ви да се обърнете към комерсиалния обект, от който сте го закупили, и да предоставите касовата записка, с която сте закупили билета.

В случай че притежавате Билет в кен и към този момент сте създали своите резервации за мартенски дати, може да получите парите си от касата на Дома на киното сред 12 и 19 ч. в делничните дни. Не забравяйте да предоставите билет ваучера и разпечатка на направената резервация - без тях няма по какъв начин да ви възстановим сумите.

* Обръщаме внимание на обстоятелството, че може да получите парите си в работното време на касите на кината.

P.S. От Стефан Китанов, шеф на СФФ, персонално:

" Приятели на киното, 24-тия " София филм фест " ще го има! Просто го забавяме за по-добро време. Закупените от вас кенове ще важат! Освен това не забравяйте, че измежду тях има и 5 златни билета ( " те са пет ", " те са пет ", както се пее в eдин обичан фестивален хит) - Златен билет подсигурява късмет да бъдат видени всички филми от програмата.

Нашите смели прогнози са за доста мощен фестивал и който има Билет в кен, ще е от първите с опция да си вземе билет за своя обичан филм. До идването на Добрата новина по кое време и къде ще е 24-тият " София филм фест ", ви пожелаваме приятни моменти със уеб страницата на фестивала и информациите, които ще изпращаме регулярно, измежду които са и музикални поздрави. "

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР