Във връзка с огромния интерес, уведомяваме жителите и гостите на

...
Във връзка с огромния интерес, уведомяваме жителите и гостите на
Коментари Харесай

Билети за представленията на Старозагорската опера и на място

Във връзка с големия интерес, уведомяваме жителите и гостите на Казанлък за опцията да закупят билети за представленията на Старозагорската опера и на място,  на открита сцена на язовир „ Копринка ". Продажбата ще стартира два часа преди спектакъла (от 18,00 ч.) и ще продължава до началото на съответното зрелище (20.00 ч.). Цената остава непроменена: централен бранш – 20 лева, странични браншове – 10 лева Предварителната продажба на билети за музикалните събития на Старозагорската опера продължава и сега на касата на Билетния център в Културно-информационния център на ул. „ Искра ”№4. (В празничната стратегия платените събития са категорично маркирани със *(звезда). Всички останали събития в програмата за Тракийски празници 2021 са безвъзмездни.) Телфони за контакти: - 0431/99553,  +359 885771464

В рамките на 16-те Празници в долината на тракийските царе на брега на античния Севтополис публиката ще може да се наслаждения: На 4 септември - Приказната ТУРАНДОТ – опера с кукли, на 5-и септември - музиката на Стинг в концерта STING THE OPERA, на 6-и септември - танцовата драма НЕСТИНАРКА под звездите.

Във връзка с организацията за провеждането на оперните спектакли на брега на язовир „ Копринка “ час преди началото на представлението (19,00 ч.) придвижването към сцената и прилежащото пространство със седящи места ще бъде краткотрайно лимитирано. Ограниченията ще важат до края на спектакъла. Придвижването ще бъде допустимо свободно единствено за пешеходци. Асфалтовият път в региона ще остане свободен за придвижване на МПС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР