Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение на

...
Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение на
Коментари Харесай

Енерго-Про преустановява плановите прекъсвания по мрежата

 Във връзка с оповестеното от Народното събрание изключително състояние на територията на Република България и заради възходящото разпространяване на ковид Covid-19, Електроразпределение Север стопира плановите спирания за ремонтни действия и профилактика по електроразпределителната мрежа в Североизточна България. Това ще обезпечи непрекъснатост на електрозахранването за всички клиенти и най-много за хората, които ще работят от вкъщи си през идващите седмици. Дежурните екипи на сдружението ще продължат да правят неотложни ремонтни действия за премахване на зародили повреди по електроразпределителните уреди.

ЕНЕРГО-ПРО още веднъж приканва всички свои клиенти да лимитират визитите си в потребителските центрове и да употребяват онлайн опциите за отдалечено обслужване по отношение на заплащане на месечни сметки, инспекция на употребявана електрическа енергия, актуализация на потребителски данни. В секция контакти на уеб страницата на ЕНЕРГО-ПРО клиентите могат да открият всички телефони, имейли и пощенския адрес на сдружението, на които могат да насочат своите запитвания, да изпращат писма според от съответната потребност, без да се постанова да посещават физически офис на компанията.

За запазване здравето на всички чиновници на компанията, както и на своите клиенти и контрагенти, ЕНЕРГО-ПРО вкарва гъвкаво работно време и където е допустимо отдалечен труд. Центровете за обслужване на клиенти ще работят всеки работен ден от 8 до 14 часа с обедна отмора от 12 до 12.30, по време на която в пространствата ще се прави стерилизация.

Едновременно с ограниченията за ограничение на разпространяването на вируса, компанията твърди своите клиенти, че като сдружение, което прави активността си в полза на обществото и на обособените клиенти подхваща ограничения за застраховане на сигурното и непрестанно доставяне с електрическа сила, както и осъществяване на изискванията по издадените лицензии. Дружеството е в непрекъснат разговор с виновните държавни институции и ще подхваща съответни ограничения навреме според от смяната на епидемиологичната конюнктура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР