Във връзка с обществения интерес, медийните спекулации и след проведени

...
Във връзка с обществения интерес, медийните спекулации и след проведени
Коментари Харесай

Официална позиция на ЗД „Бул Инс“ АД

Във връзка с публичния интерес, медийните спекулации и след извършени диалози с Комисията за финансов контрол за определяне на нови условия, управителният съвет на сдружението взе решение да почете предявените искания, като обезщети околните на починалите в злополуката край гр. Своге.
Независимо от нашата увереност в правотата на защитаваната позиция, поставихме моралните правила над юридическите условия, тъй като считаме, че човешкият живот не коства нито 10 лева, нито 50 хиляди лева В тази връзка се обръщаме с молба към всички наранени лица да предявят своите искания в офисите на компанията.

Използваме случая, с цел да сложим още веднъж казуса за нуждата от строга регулация и надзор при осъществяване на публичния транспорт.

Дружеството изрично декларира, че работи в полза на своите клиенти и ще реагира съответно при всяка злонамерена обява или манипулативно изказване, уронващи престижа на Компанията.

Призоваваме всички застраховани лица да се обръщат непосредствено към своите застрахователи в случаи на настъпили застрахователни събития, а не да употребяват услугите на съмнителни медиатори и представители на организации, преследващи персонален интерес.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР